Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sniper 3D

Je staat in Sniper 3D voor een serie intense missies als scherpschutter. Kun jij al je doelwitten uitschakelen in dit uitdagende sniper spelletje?

Er is absoluut geen ruimte om fouten te maken in dit first-person shooter spelletje (FPS). Bovendien moet je ook nog eens snel je doelwitten in het vizier krijgen, want ze staan natuurlijk niet lang stil! Gebruik je richtkijker om je doelwit in het oog te krijgen en goed te mikken. Wees nauwkeurig, want je mag de onschuldige omstanders niet verwonden!

Hoe speel je Sniper 3D?

Sniper 3D is een online actie spelletje waarin je de rol van een elite scherpschutter op je neemt. In elk level moet je bepaalde doelwitten uitschakelen om munten te verzamelen. Die kun je later gebruiken om je wapens en vaardigheden te upgraden.

Spelbesturing

Keyboard

  • DRUK OP W om in te zoomen.
  • DRUK OP S om uit te zoomen.

Muis

  • BEWEEG DE MUIS om te richten.
  • KLIK LINKS om te schieten.
  • KLIK RECHTS om je richtkijker te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Op zoek naar meer gave online games? Probeer dan ook deze spelletjes!

  1. Archer Master 3D: Castle Defense
  2. Bullet Force
  3. Subway Clash 3D
  4. Tower Defense 2D

Wie is de maker van Sniper 3D?

Sniper 3D is gemaakt door 2Play.