Leger Spelletjes

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  2046 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  146020 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  13211 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  1033 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  46149 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  32584 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  858 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  84418 keer gespeeld

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  28053 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  3497 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  7019 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  638 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  27921 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  3166 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  58161 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  1534 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20910 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  6182 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  3726 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  52066 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  8394 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  1540 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  5034 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  237038 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  3461 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  118597 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  2084 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  1820 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  3192 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  1840 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

 • Tanksimulator
  Spelen
  Tanksimulator
  1312 keer gespeeld

  Heb je altijd al een tank willen besturen? Dan is dit je kans! Klim in dit coole legervoertuig en rij door een drukke stad of een uitgestrekte woestijn in dit epische simulatiespel.

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  3448 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  2580 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Intruder Combat Training
  Spelen
  Intruder Combat Training
  325 keer gespeeld

  Het is erop of eronder in dit meedogenloze actiespel. Kies een missie of neem het op tegen de gevaarlijkste moordenaars en huurlingen ter wereld in de vrije modus.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1627 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • War Heroes: France 1944
  Spelen
  War Heroes: France 1944
  407 keer gespeeld

  Fysica en oorlog komen samen in dit gruwelijke WO2-spel met een optionele zombie-twist. Kies je speltype, selecteer je klasse en zet alles op alles om ervoor te zorgen dat je bondgenoten deze oorlog winnen!