Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

King Soldiers: Ultimate Edition

Kun jij de aliens uitschakelen in King Soldiers: Ultimate Edition? Je hebt maar een beperkte hoeveelheid munitie in dit uitdagende actiespelletje! 

Er zijn er heel veel, maar je gaat samenwerken met de enige soldaat die blijkbaar werkt vanavond. Help hem zijn bazooka te gebruiken om zoveel mogelijk buitenaardse wezens uit te roeien in dit vaardigheidspelletje. Het kan zijn dat hij slimme manieren moet bedenken om de weinige benodigdheden die hij heeft te gebruiken.

Hoe speel je King Soldiers: Ultimate Edition?

King Soldiers: Ultimate Edition is een op fysica gebaseerd actiespelletje. Help een soldaat zijn beperkte voorraad munitie te gebruiken om het hoofd te bieden aan een leger buitenaardse wezens.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens!

  1. Frontline
  2. Clash of Goblins
  3. Shot Trigger
  4. Tank Hero Online

Wie: is de maker?

King Soldiers: Ultimate Edition is gemaakt door Wanted 5 Games B.V.