Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Death Lab

Kom jij ongeschonden uit Death Lab? Er staan massa's vijandelijke soldaten tussen jou en vrijheid in dit actiespelletje!

Gelukkig zijn er genoeg geweren en granaten in het lab. Plus munten! Je kunt die gebruiken om extra wapens te kopen en je vaardigheden een boost te geven terwijl je probeert te ontsnappen in dit spannende actiespelletje. Zet ze verstandig in terwijl je de bewakers in elk level verslaat met alles van afketsende kogels tot plassen borrelend zuur!

Hoe speel je Death Lab?

Death Lab is een zeer gevaarlijke plek, zoals je misschien al had geraden! Versla de bewakers in dit uitdagende richt- en schietspelletje  met verschillende slimme trucs en geweldige wapens.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten. 
  • KLIK MET LINKS om een wapen te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook deze coole online spelletjes eens! 

  1. Time Shooter 2
  2. Squid Challenge
  3. Lab Escape Online
  4. Survival 456 But It's Impostor

Wie is de maker?

Death Lab is gemaakt door IceStone.