Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Time Shooter 2

Roep je vijanden een halt toe in Time Shooter 2. Je wordt een meester van de tijd zelf in dit unieke en uitdagende first-person schietspelletje.

Je hebt een belangrijk voordeel ten opzichte van je tegenstanders in dit actiespelletje. Ze bewegen alleen als jij dat doet, of als je een wapen gebruikt. Toch zul je je aanvallen verstandig moeten plannen. Er zijn er een heleboel en ze zullen je geen genade tonen. Er zit ook een beperkte hoeveelheid munitie in elk wapen. Misschien moet je je vijanden wel met een bijl te lijf gaan als je geen kogels meer hebt!

Hoe speel je Time Shooter 2?

Laat je vijanden stilstaan in dit schietspelletje als je ze niet met bijlen, geweren of andere wapens bestookt. Ze kunnen alleen bewegen als jij beweegt of ze aanvalt. Weet jij ze in elk level uit te schakelen?

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN om te bewegen.

Muis

  • KLIK MET LINKS om aan te vallen of een wapen te pakken.
  • KLIK MET RECHTS om een wapen te gooien of te laten vallen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer spannende online spelletjes? Check dan deze! 

  1. SuperHOT
  2. Winter Clash 3D
  3. Squid Challenge
  4. Stick Duel Battle

Wie is de maker?

Time Shooter 2 is gemaakt door GoGoMan.