Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Command Strike FPS

Je volgende missie gaat van start in Command Strike FPS. Sluit je aan bij een team andere gamers in dit spannende 3D multiplayer spelletje. Je kunt teams vormen met spelers van over de hele wereld.

Het moment dat je de levels van dit FPS schietspelletje binnen stapt sta je tegenover dodelijke vijanden. Verken allerlei strijdarena’s en overleef gevechten in allerlei omgevingen, van een vuurgevecht aan de rand van het zwembad tot een strijd in en rondom een gevaarlijke industriegebied. Blijf rustig en denk goed na over hoe je iedere gevechtsmissie het beste kunt volbrengen.

In deze first-person shooter game staan er veel spannende opdrachten voor je klaar. Er is ook altijd een missie van de dag. Pronk met je vaardigheden terwijl je vijanden met granaten uitschakelt, of acht wedstrijden achter elkaar wint.

Verdien gouden munten en ruil ze in voor brute wapens en andere materialen. Je vijanden weten niet wat ze overkomt als je ineens een nieuwe raketwerper of een sluipschuttersgeweer tevoorschijn trekt. Bekijk ook de multiplayer-wedstrijden. Je kunt andere gamers namelijk uitdagen tot een epische Deathmatch of een dodelijke versie van verover-de-vlag.

Hoe speel je Command Strike FPS?

Vecht tegen virtuele tegenstanders of speel live met andere echte gamers in dit online actiespel. Besluip je vijanden en schakel ze uit in multiplayer wedstrijden of kies een van de tientallen gevechtsmissies om uit te spelen.

Spelbesturing

Muis

 • Gebruik de MUIS om te mikken
 • KLIK met de LINKERMUISKNOP om te schieten
 • KLIK met de RECHTERMUISKNOP om in te zoomen

Toetsenbord

 • Druk op W, A, S, D of de PIJLTJESTOETSEN om te rennen
 • Druk op G om een granaat te werpen
 • Druk op C om te hurken
 • Gebruik de CIJFERTOETSEN om van wapen te wisselen

Soortgelijke spelletjes

Ben je een groot liefhebber van online FPS spelletjes? Bekijk dan ook eens deze coole games:

 1. Subway Clash 3D
 2. Bullet Force
 3. Mafia Wars
 4. Angry Sharks

Wie is de maker van Command Strike FPS?

Command Strike FPS is gemaakt door Full HP Ltd.