• Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  181687 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  71500 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  64912 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  28372 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  19550 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  15773 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Bommenwerper 2: grondstoffen
  Spelen
  Bommenwerper 2: grondstoffen
  13535 keer gespeeld

  Stap in je cockpit en schiet je vijanden uit de lucht!

 • Battleboats.Io
  Spelen
  Battleboats.Io
  12006 keer gespeeld

  Kun jij deze wateren verdedigen? Strijd samen met spelers uit de hele wereld om over de wateren te heersen in dit spannende io-spel. Verzamel hulpmiddelen, bescherm je basis en blaas vijandelijke schepen op met behulp van mijnen en coole kanonnen.

 • Battle Gear Underground
  Spelen
  Battle Gear Underground
  10921 keer gespeeld
 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  10678 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Mafia Battle
  Spelen
  Mafia Battle
  10042 keer gespeeld

  Ontwijk de smerissen en word stinkend rijk op weg naar de top van dit maffianetwerk!

 • Oceanar.io
  Spelen
  Oceanar.io
  7470 keer gespeeld

  Word jij het meest geduchte visje uit de zee? Verover de oceaan en vermijd gevaarlijke kwallen in dit epische io-spel. Prop je vol met eten en vorm een school vissen waarmee je tegenstanders de stuipen op het lijf jaagt.

 • Combat Guns 3D
  Spelen
  Combat Guns 3D
  5720 keer gespeeld

  Daag spelers van over de hele wereld uit in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij ze uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen? Kies een wapen en stort je in deze dodelijke strijd.

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  5711 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Survived.io
  Spelen
  Survived.io
  5681 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij wanneer je in de ring stapt van het gevecht dat op jou staat te wachten in dit dodelijke io-spel? Je zult moeten strijden op leven en dood wanneer je andere spelers van over de hele wereld te lijf gaat en vecht om munitie en andere waardevolle bronnen.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  5103 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  4743 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  4703 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Imperial Battle Tactics
  Spelen
  Imperial Battle Tactics
  4432 keer gespeeld
 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  4334 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  4233 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  4086 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Battle Royale: Bruh.io
  Spelen
  Battle Royale: Bruh.io
  4082 keer gespeeld

  Niemand zal deze strijd overleven. De enige vraag is: hoe lang hou jij het vol terwijl je het opneemt tegen een klein leger van gewapende mannen en meedogenloze politieagenten in dit ouderwetse multiplayer-actiespel? Vermijd wolken van giftig gas terwijl je naar wapens zoekt en vecht om in leven te blijven.

 • Dead Samurai 2
  Spelen
  Dead Samurai 2
  3856 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld vol spanning en gevaar. Deze strijders hebben stuk voor stuk unieke vaardigheden. Denk goed na over welke je kiest en strijd dan tot het bittere eind in dit spannende actiespel.

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  3612 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  3427 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Vietnam War: The Last Battle
  Spelen
  Vietnam War: The Last Battle
  3343 keer gespeeld

  Reis door de tijd naar een van s' werelds meest intense oorlogen. Hoe lang overleef jij dit multiplayer actiespel? Strijd samen met het Amerikaanse leger of Viet Cong-soldaten tegen spelers uit de hele wereld.

 • Colonial Sea Battle
  Spelen
  Colonial Sea Battle
  3159 keer gespeeld

  Bereid je voor op een gigantische slag op zee in dit 3D-actiespel. Je leidt je vloot naar een gevecht tegen een van de grootste armada's uit de geschiedenis. Kun je alle schepen van je vijanden een waterig graf insturen?

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  2791 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  2785 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  2533 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • KOGAMA: Battle
  Spelen
  KOGAMA: Battle
  2110 keer gespeeld

  Kogama staat op het punt samen te gaan met enkele van je favoriete spellen van A10 in deze editie van de populaire wereldkampioenschappen. Neem het op tegen andere spelers terwijl jij zoekt naar waardevolle dingen zoals toverpillen waarmee je jezelf kunt verkleinen en hele kleine ruimten kunt verkennen.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  2085 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  1972 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  1919 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • Racegevechten
  Spelen
  Racegevechten
  1693 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit in dit compleet gestoorde toernooi? Je racet nek-aan-nek met coureurs die alles op alles zetten om als eerste over de eindstreep te komen. Ben jij ze te slim af en blijf je als laatste over terwijl je een weg baant naar roem en rijkdom? Kruip achter het stuur en ontdek het zelf in deze waanzinnig wilde racegame.