Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

War Nations

War Nations is een real-time multiplayer strategiespel waarin je moet proberen de landen van andere spelers te veroveren. Val de verschillende gebieden op de kaart binnen en verover uiteindelijk de hele wereld!

Hoe speel je War Nations?

Het doel is om uiteindelijk alle landen op de kaart te veroveren en besturen. Kijk waar de legers van je tegenstander zijn opgesteld en stuur je troepen eropuit om de verschillende gebieden aan te vallen en in bezit te nemen.

Je verovert een gebied als je er meer troepen naartoe stuurt dan in de verdedigende legerbasis aanwezig zijn. Als een basis eenmaal van jou is, genereer je hier ook nieuwe soldaten. Omsingel je vijanden en val hun basis binnen. De speler die als laatste overeind blijft, wint de strijd!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om een legerbasis te kiezen
  • Sleep je troepen naar een ander land om aan te vallen

Speel games die lijken op War Nations

Als je dit spelletje leuk vind, bekijk dan ook onze hele verzameling oorlog spelletjes en militaire strategie spelletjes. Van middeleeuwse veldslagen tot moderne legers, je vindt het allemaal op deze gratis games site!

Wie is de maker van War Nations?

War Nations is ontwikkeld door MarketJS. 

Wanneer is War Nations voor het eerst uitgebracht?

Dit spel kwam uit op 18 september 2023.