Oorlog Spelletjes

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  13625 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • KOGAMA: War 4
  Spelen
  KOGAMA: War 4
  7674 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd? In dit online spel keer je terug naar de wereld van Kogama en probeer je alle tegenstanders uit te schakelen met elk wapen dat je te pakken krijgt.

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  39771 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  3041 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  21725 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  208810 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  25990 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Ghost Sniper
  Spelen
  Ghost Sniper
  2295 keer gespeeld

  Ghost Sniper

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  75644 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  58348 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  8047 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  2119 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Overleven in Afghanistan
  Spelen
  Overleven in Afghanistan
  10114 keer gespeeld

  Hoelang overleef jij in dit first-person schietspel? Treed de arena binnen, diep in de zanderige woesternij van Afghanistan. Zoek wapens waarmee je je doelen één voor één kunt vernietigen.

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  4416 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  8884 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  12656 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  4604 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  56889 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  29244 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  4728 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  32863 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  5414 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  1064 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  57318 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  872 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  15773 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  68015 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  711944 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

  Goodgame Empire is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  36937 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  28137 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  7392 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  1987 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  29987 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  3195 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Crusader Defense 2
  Spelen
  Crusader Defense 2
  3269 keer gespeeld

  Een nieuwe golf krijgers probeert je kasteel aan te vallen. Verdedig het tegen elke prijs, dappere ridder!

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  2248 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.