Oorlog Spelletjes

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  10189 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  66941 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  29288 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  55846 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  56382 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  2137 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  20010 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  12053 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  72125 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Stedendwingers
  Spelen
  Stedendwingers
  85702 keer gespeeld

  Trek ten strijde en vecht voor vrede in het rijk... voor eens en voor altijd!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  188195 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  21584 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  2008 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  7729 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  56198 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  25287 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  3021 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  6222 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  5982 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  65780 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  670217 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  25212 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Helikopteroorlog
  Spelen
  Helikopteroorlog
  17144 keer gespeeld

  Zoek en vernietig...

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  30738 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1674 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  1963 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  2286 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  33225 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  599 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  19197 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  15543 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Leader Strike 3D
  Spelen
  Leader Strike 3D
  10396 keer gespeeld

  Deze machtige wereldleiders hebben besloten hun geschillen uit te vechten met kogels in plaats van diplomatie. Gelukkig beginnen ze geen oorlog, maar gaan ze met elkaar de strijd aan in dit krankzinnige schietspel. Kies voor Poetin, Merkel of Trump en laat deze staatshoofden elkaar de kop inslaan.

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  27027 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  8627 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  4190 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  29712 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.