Oorlog Spelletjes

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  10596 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  67326 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  56548 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  20538 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  12159 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  56583 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Stedendwingers
  Spelen
  Stedendwingers
  86379 keer gespeeld

  Trek ten strijde en vecht voor vrede in het rijk... voor eens en voor altijd!

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  7797 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  2363 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  72772 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  194543 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  56359 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  3640 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  66579 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  26675 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  27433 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  6283 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  683957 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  6853 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Helikopteroorlog
  Spelen
  Helikopteroorlog
  17265 keer gespeeld

  Zoek en vernietig...

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  25451 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  2799 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  797 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  15602 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  8851 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  2035 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  34396 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Exploderende bruggen
  Spelen
  Exploderende bruggen
  15794 keer gespeeld

  Breng ze tot stilstand op de brug!

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  2432 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  9552 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  4978 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  30955 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Warin.Space
  Spelen
  Warin.Space
  7010 keer gespeeld

  Zal jouw team dit legendarische ruimtegevecht winnen? Er is maar één manier om daarachter te komen. Stap in je schip en bereid je voor op een strijd tot het bittere einde in dit io-spel boordevol actie.

 • Overleven in Afghanistan
  Spelen
  Overleven in Afghanistan
  9472 keer gespeeld

  Hoelang overleef jij in dit first-person schietspel? Treed de arena binnen, diep in de zanderige woesternij van Afghanistan. Zoek wapens waarmee je je doelen één voor één kunt vernietigen.

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  4320 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  28539 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?