Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Oorlog Spelletjes

Het teken voor de strijd is begonnen in deze oorlogspelletjes. Spelers van over de hele wereld wachten om jouw militaire skills op verschillende strijdvelden uit te dagen in onze spannende strategiespelletjes. Reis door het Oude Griekenland waar de soldaten van Sparta tot de meest geduchte van de aarde worden beschouwd. Andere gevechtspelletjes uit onze collectie transporteren je naar de frontlinies van WWII en verder!

Wat zijn de beste Oorlog Spelletjes op mobiel?

Voer ridders uit de middeleeuwen aan of moderne militaire eenheden. Je kunt zelfs terechtkomen in een race om geheime wapens en andere handige gereedschappen te ontwikkelen die je helpen om de macht over landen of hele continenten in handen te krijgen. Er wachten ook heel wat geheime missies op je in onze militaire actiespelletjes. Trek vijandelijk gebied in om te ontdekken of je een heel land naar de overwinning kunt leiden in conflicten van het verleden, heden en de toekomst in deze geweldige collectie van gratis online spelletjes.