Oorlog Spelletjes

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  9344 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  55716 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  65965 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  170227 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  28570 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  20077 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  5182 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  55801 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  11820 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Stedendwingers
  Spelen
  Stedendwingers
  83728 keer gespeeld

  Trek ten strijde en vecht voor vrede in het rijk... voor eens en voor altijd!

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  24918 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  53553 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  2023 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  7579 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  18563 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  30112 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Spiders Arena
  Spelen
  Spiders Arena
  944 keer gespeeld

  Eén arena. Eén soldaat. En heel, maar dan ook heel veel dodelijke spinnen. Hoe lang overleef je het? Pak een wapen en vecht tot je erbij neervalt in deze doldwaze FPS.

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  70335 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Helikopteroorlog
  Spelen
  Helikopteroorlog
  16803 keer gespeeld

  Zoek en vernietig...

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  22084 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1459 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  1719 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  62639 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  1811 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  3715 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  1537 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  3857 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  1887 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  3957 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  17370 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  38438 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  15355 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Fort verdedigen
  Spelen
  Fort verdedigen
  87617 keer gespeeld

  De vijand kan elk moment een luchtaanval uitvoeren. Snel, verdedig je fort!

 • Stickmannetjes vallen aan 2
  Spelen
  Stickmannetjes vallen aan 2
  561 keer gespeeld

  Kunnen de stickmannetjes de vijand weer verslaan? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Warin.Space
  Spelen
  Warin.Space
  6483 keer gespeeld

  Zal jouw team dit legendarische ruimtegevecht winnen? Er is maar één manier om daarachter te komen. Stap in je schip en bereid je voor op een strijd tot het bittere einde in dit io-spel boordevol actie.

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  633335 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!