Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dino Shooter Pro

Dino Shooter Pro is een schietspelletje waarin je het Jurassic park van een criminele organisatie moet binnendringen. Kun jij alle slechteriken en hun woeste dino’s uit de weg ruimen?

Hoe speel je Dino Shooter Pro?

Eenmaal op het eiland gearriveerd, word je van alle kanten aangevallen door moordlustige gangsters en hun enorme dinosauriërs. Kun jij ze allemaal uitschakelen? Schiet je aanvallers neer voordat ze dicht genoeg bij je in de buurt kunnen komen om je kwaad te doen.

Verslagen vijanden laten geld vallen. Ook kun je hier en daar een kluis opblazen om nog meer centen te verzamelen. Als je geconfronteerd wordt met een grote groep vijanden, kijk dan of er geen vaten met explosieve brandstof in de buurt staan. Schiet de vaten stuk om een explosie te veroorzaken die meerdere vijanden in één uit de weg blaast.

Gebruik het geld dat je hebt verzameld om upgrades voor je geweren vrij te spelen. Als je huidige wapen volledig is opgewaardeerd, kun je het omruilen voor een beter model.   

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of het touchscreen om te richten
  • Klik of tik om te schieten

Speel meer gratis online spelletjes zoals Dino Shooter Pro

Bekijk onze verzameling dinosaurus spelletjes om meer avonturen te ontdekken met deze prehistorische reuzen.

Je kunt meer avonturen-games met wapens vinden in ons overzicht van schietspelletjes. In onze FPS-spelletjes catalogus vind je een mooi aanbod 3D-shooters die je vanuit een eerste-persoonsperspectief kunt beleven.

Wie is de maker van Dino Shooter Pro?

Dino Shooter Pro is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Dino Shooter Pro voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 6 februari 2024.