Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dinosaurus Spelletjes

Over Onze Dinosaurus Spelletjes

Bereid je voor op een avontuur dat 65 miljoen jaar geleden al werd bedacht met onze geweldige dinosaurus spelletjes! Je kunt samenwerken met een T-Rex, je vijanden verpletteren met de krachtige staart van een Stegosaurus, of met een andere dinosaurussoort voor complete chaos zorgen! Er is heel wat actie en spanning te vinden in deze epische dierenspelletjes

Wat zijn de beste Dinosaurus Spelletjes?

 1. Dino: Merge and Fight
 2. Chrome Dino
 3. Age of War
 4. Dino Shooter Pro
 5. Rio Rex
 6. Super Dino Fighter
 7. Merge Master
 8. Adam and Eve
 9. Mexico Rex
 10. Dino Survival

Wat zijn de beste Dinosaurus Spelletjes op mobiel?

 1. Dino: Merge and Fight
 2. Chrome Dino
 3. Merge Master
 4. Rio Rex
 5. Age of War

Misschien ga je zelfs wel terug naar de toekomst nadat je een paar oeroude vijanden een opdonder hebt gegeven. Bundel je krachten met een robotdinosaurus voordat hij de oorlog aan zijn vijanden verklaart in een metropool. Sommige van deze legendarische hagedissen weten zelfs hoe ze een wapen moeten gebruiken, maar niet alle soorten zijn even happig om zich op de strijd te storten. Te minste een van hen zou veel liever een fietstochtje maken in deze gratis online spelletjes!