Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

My Dolphin Show Spelletjes

Over Onze My Dolphin Show Spelletjes

Werk samen met een wateracrobaat in onze collectie van My Dolphin Show spelletjes! Weet jij het publiek te vermaken op dit drukke waterpark? Voer honderden coole tricks als salto's uit en spring door hoepels. Je verdient een heleboel munten als je publiek steeds groter wordt in deze dierenspelletjes die zijn ontwikkeld door Spelletjes.nl.

Deze munten kun je inruilen voor nieuwe outfits en tal van andere coole items. Zoals bij elk springspelletje geldt: oefening baart kunst. Je zult deze tricks misschien niet gelijk bij de eerste poging goed uitvoeren, maar blijf proberen en je dolfijn wordt een superster!

Wat zijn de populairste My Dolphin Show Spelletjes?

 1. My Dolphin Show 7
 2. My Dolphin Show 8
 3. My Dolphin Show 5
 4. My Dolphin Show 4
 5. My Dolphin Show 9
 6. My Dolphin Show 6
 7. My Dolphin Show: Christmas

Wat zijn de beste My Dolphin Show Spelletjes op mobiel?

 1. My Dolphin Show 7
 2. My Dolphin Show 8
 3. My Dolphin Show 4
 4. My Dolphin Show 5
 5. My Dolphin Show 9