• Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  26117 keer gespeeld

  as

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  16159 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Dierentuinexplosie
  Spelen
  Dierentuinexplosie
  14992 keer gespeeld

  Alle te gekke dieren in deze dierentuin staan op ontploffen! Hoeveel kan jij er laten exploderen in deze grappige en wilde drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Zoo Keeper
  Spelen
  Zoo Keeper
  8961 keer gespeeld

  Maak een combinatie van 3 of meer identieke dieren in een rij of kolom.

 • Pet Connect HD
  Spelen
  Pet Connect HD
  8684 keer gespeeld

  Deze superschattige huisdiertjes zijn allemaal door de war gehaald! Kan jij ze met elkaar verbinden in dit unieke en grappige drie-op-een-rij-puzzelspel? Maak verbindingen tussen alle pony's, dolfijnen en andere diertjes zodat ze weer samen kunnen zijn.

 • Wildedierenzoo-stad Simulator 3D
  Spelen
  Wildedierenzoo-stad Simulator 3D
  6890 keer gespeeld

  Deze dieren zijn ontsnapt uit de plaatselijke dierentuin en zijn klaar om de stad te overvallen...letterlijk! Je kunt met ze meegaan terwijl ze door achtertuinen, parken, benzinestations enz. rennen in dit compleet wilde simulatiegame. Hoeveel haal jij overhoop?

 • Dierenflipperkast
  Spelen
  Dierenflipperkast
  6660 keer gespeeld

  Bereid je voor op een waanzinnig flipperavontuur! Er staat een bende vriendelijke leeuwen, tijgers en andere exotische dieren voor je klaar om te kijken of jij alle uitdagingen van hun spannende flipperkast overwint. Er zitten zelfs een paar ondeugende aapjes tussen! Hoelang kun jij al je zilveren ballen in het spel houden?

 • Puppet Soccer Zoo
  Spelen
  Puppet Soccer Zoo
  6198 keer gespeeld

  Leeuwen, tijgers en beren! Het zijn allemaal poppen en ze zijn klaar om doelpunt na doelpunt te scoren. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van jouw voetbalvaardigheden.

 • Cromimi
  Spelen
  Cromimi
  3073 keer gespeeld

  In deze online simulatiegame kun je een hartstikke lief huisdier adopteren. Er zijn allerlei hamsters, muizen, konijnen en zelfs fretten waaruit je kunt kiezen. Sommige van hen hebben zelfs een kostuum aangetrokken. In de huisdierenwinkel kun je nieuwe kleding en allerlei andere gave accessoires voor ze kopen.

 • Prinses Julia: dierentuinontsnapping
  Spelen
  Prinses Julia: dierentuinontsnapping
  2891 keer gespeeld

  Prinses Julia is een dagje in de dierentuin. Samen met Koobs en Kitty bekijkt ze alle exotische wilde dieren. O nee! Kitty is verdwenen! Julia kan haar nergens meer vinden! Kun jij het prinsesje helpen met zoeken? Volg de aanwijzingen en vind Julia's katje voor het te laat is!

 • The Animal Zoo
  Spelen
  The Animal Zoo
  1271 keer gespeeld

  Wat is het probleem van een populaire dierentuin? Er zijn te veel bezoekers!

 • Dierenplet
  Spelen
  Dierenplet
  1222 keer gespeeld

  Deze tekenfilmdiertjes zijn schattig, knuffelig en geschikt om helemaal te worden verpletterd. Kan jij ze allemaal vermorzelen in deze wilde drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Atletiek dierenspelen
  Spelen
  Atletiek dierenspelen
  983 keer gespeeld

  Al deze dieren zijn aan het trainen voor de grootste sportwedstrijd die er is! Kun jij ze helpen in dit schattige, gratis spelletje?

 • Bedreigde dieren
  Spelen
  Bedreigde dieren
  732 keer gespeeld

  Deze bedreigde dieren hebben extra verzorging nodig!

 • Tijd voor de dierenarts
  Spelen
  Tijd voor de dierenarts
  540 keer gespeeld

  Welkom in de dierentuin, dokter. Ben je klaar om al deze dieren te helpen? Ze voelen zich vandaag niet zo lekker...

 • Safari-chefkok
  Spelen
  Safari-chefkok
  212 keer gespeeld

  Deze creatieve chefkok gaat op een culinaire kruistocht die hem naar alle uithoeken van de wereld zal brengen! Ga met hem mee en stel een paar te gekke maaltijden samen voor allerlei schattige dieren in deze leuke en grappige puzzelgame. Hij heeft jouw hulp dringend nodig bij het voeren van toekans, leeuwen en nog veel meer!

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  183 keer gespeeld

  In dit grappige legpuzzelspel speel je met 25, 49 of zelfs 100 stukjes. Probeer zo snel mogelijk de leeuwen, olifanten, nijlpaarden en nog veel meer in elkaar te zetten!

 • Koala verzorgen
  Spelen
  Koala verzorgen
  105 keer gespeeld

  Kun jij deze dierenoppasser helpen met het verzorgen van de koala en haar exotische vriendjes?

 • Mico Maco
  Spelen
  Mico Maco
  56 keer gespeeld

  Zorg dat het aapje alle bananen eet die de dierenverzorger aan hem geeft.

 • Zoo Panic
  Spelen
  Zoo Panic
  55 keer gespeeld
 • Over het hek
  Spelen
  Over het hek
  49 keer gespeeld

  Een groep hongerige aliens aan boord van deze ufo heeft het op deze schattige boerderijdiertjes gemunt. Kan jij ze in de stal krijgen waar ze beschut zijn tegen de teleportstraal van de aliens in deze drie-op-een-rij-puzzelgame?

 • Dierentuindieren: kleurboek
  Spelen
  Dierentuindieren: kleurboek
  13 keer gespeeld

  In dit gave inkleurspelletje kun je vijf verschillende dieren versieren. Verf een leeuw groen of geef een zebra maar wat paarse strepen! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Baby Hazel: dieren leren
  Spelen
  Baby Hazel: dieren leren
  11 keer gespeeld

  Dieren zijn helemaal te gek en in dit online spel wil Hazel er alles over te weten komen! Ze is in de klas aan het spelen en wacht totdat een bezoekje aan de natuur begint. Vanmiddag gaat ze namelijk met haar klasgenootjes naar een natuurreservaat en jij mag mee!

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelen
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  0 keer gespeeld

  Dit supergrappige puzzelspel heeft een heleboel plezier voor je in petto. Zet grappige afbeeldingen in elkaar van een pinguin op een skibaan, een schildpad in de speeltuin en zelfs een krokodil die met haar laatste naaiproject bezig is. Hoe snel zet jij elke legpuzzel terug in elkaar?

 • Jigsaw Puzzle: Fun Zoo Animals
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Fun Zoo Animals
  0 keer gespeeld

  Dit leuke online spel bestaat uit twaalf verschillende legpuzzels. Hoe snel kun jij de olifanten, leeuwen en andere dieren uit deze vrolijke dierentuin in elkaar zetten?