Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Worm Spelletjes

Je kunt je echt een weg naar binnen wurmen in onze worm spelletjes! Werk samen met deze kruipertjes als ze betrokken raken bij een paar enorme gevechten! Ze belanden in heel wat intense vreetpartijen in een serie van gratis te spelen .io-spelletjes. Duik in intensieve gevechten waarin je zo snel mogelijk alles van heerlijke cupcakes tot gloeiende stroomkorrels moet opeten. Hoewel geen enkele ongewervelde echt onverslaanbaar is, geldt hoe groter je bent, hoe lastiger het is om te vallen in deze geweldige multiplayerspelletjes!

Wat zijn de beste Worm Spelletjes op mobiel?

Deze populaire online spelletjes zorgen al meer dan tien jaar voor een ware verslaving onder spelers van over de hele wereld. Check Worms.Zone en Wormate.io. Dat zijn twee van onze meest gespeelde spelletjes in deze coole categorie. Jouw missie? Zolang mogelijk zien te overleven terwijl je worm steeds groter en sterker wordt. Wil je liever een stoere slang besturen, check dan de slangspelletjes. Ze zijn net zo hongerig en competitief als hun kleinere, maar minder glibberige tegenpolen. Luk het jou om een paar epische gevechten met hen af te ronden?