Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Corona Virus.io

De strijd om de planeet te redden is losgebarsten in dit io-spelletje! Vecht om te voorkomen dat zowel de mensheid als de wereldeconomie opgaan in duisternis, wanhoop en eindeloze quarantaines in Corona Virus.io

Bestuur een experimenteel virus dat zojuist in een geïnfecteerde patiënt is geïnjecteerd. Maak jacht op besmettelijke agenten, maar kijk uit voor de virussen die door andere spelers worden bestuurd. Jij kunt ze vernietigen, maar ze kunnen jou ook vernietigen! Er zijn dagelijkse bonussen samen met verschillende speltypes en uitdagingen om te proberen. 

Speluitleg 

Corona Virus.io is een io-spelletje voor meerdere spelers waarin je een experimenteel virus bestuurt dat het coronavirus kan genezen. Gebruik zijn neus om het tegen besmettelijke agenten te rammen of de virussen die door andere spelers worden bestuurd. 

Spelbediening 

Muis 

  • GEBRUIK DE MUIS om je virus te besturen. 

Toetsenbord 

  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te versnellen of een ander virus te rammen 

Soortgelijke spelletjes 

Dit zijn nog een paarpandemische actiespelletjes en io-spelletjes om de tijd mee te verdrijven. 

  1. Pandemic 2
  2. Virus Wars 
  3. Slither.io 

Wie is de maker? 

Corona Virus.io is gemaakt door Great Games.