Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dino Digg

Beleef het werk van een archeoloog in Dino Digg. Verken de archeologische vindplaats en graaf naar dinosaurus botten. Maak ze vervolgens klaar om tentoongesteld te worden in het museum. Schraap en veeg ze helemaal schoon met je beitels en borstels.

Hoe speel je Dino Digg?

Eerst moet je de dino-botten vinden en uitgraven. Verplaats je archeoloog naar het afgezette stuk grond. Begin de klei weg te hakken om de begraven botten bloot te leggen.

Sommige botten komen vrij schoon uit de grond, maar andere zijn helemaal aangekoekt met versteende klei. Ga naar de tent en begin met je beitel de harde kleikorsten weg te beitelen. Gebruik daarna de borstel om de fijnere zandkorrels en stofdeeltjes eraf te vegen.

Als de botten schoon zijn, kun je het skelet in elkaar zetten. Als het dinosaurus skelet helemaal af is, worden ze naar het museum gebracht. Daar komen allerlei enthousiaste bezoekers de tentoonstelling van jou vondsten bekijken.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Je wisselt automatisch van gereedschap
  • Veeg over de botten om ze schoon te beitelen en borstelen

Speel meer gratis online spelletjes die lijken op Dino Digg

Als je dit spelletje leuk vindt, dan kun je ook onze andere spellen met dinosauriërs proberen.  Zoek naar meer dino botten in Idle Archeology, creëer een leger dinosaurussen in Dino: Merge and Fight, of vecht tegen een leger dino's in Dino Shooter Pro.

Wie is de maker van Dino Digg?

Dino Digg is gemaakt door Seryas Games.

Wanneer werd Dino Digg voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 17 januari 2024.