Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

IDLE Archeology

Idle Archeology is een simulatie-spelletje waarin je werkt aan een archeologische opgraving. Ga op jacht naar dinosaurusbotten en probeer hele  dinoskeletten bij elkaar te sparen.

Hoe speel je Idle Archeology?

Huur mensen in om de lagen grond weg te graven. Ze lopen naar de site en beginnen automatisch te werken. Door te klikken kun je ze sneller laten graven. Ze graven de site laag voor laag af en onthullen zo de dino-botten en andere schatten die onder de grond verborgen liggen.

De hele dag graven is natuurlijk wel erg vermoeiend. Na een poosje zullen je werkers terug lopen naar de hut om een pauze te nemen. Je kunt ze weer aan het werk zetten door op de alarmknop te drukken.

Met al het graafwerk dat er op de site gebeurt verdien je ook geld. Hiermee kun je verschillende upgrades kopen. Huur extra werkers in, maak ze sterker en sneller, en verhoog de opbrengst van het graven.

Je kunt het spel idle laten draaien en ondertussen iets anders doen. Keer wel af en toe naar dit tabblad terug om je arbeiders weer aan de slag te zetten. Tik op de dino-displayknop in de linkerbovenhoek om te zien hoe het met je dinosaurusskeletten gesteld is.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis online games zoals Idle Archeology

Vind je dit spelletje leuk, kijk dan ook bij onze volledige verzameling idle spelletjes om nog veel meer soortgelijke games te spelen, of ontdek ons aanbod van online klik-spelletjes.

We hebben ook nog een aantal andere dinosaurus spelletjes op onze site, zoals Dinosaur Park Primeval Zoo en Dinosaurs Merge Master, die je ook gratis kunt spelen.

Wie is de maker van Idle Archeology?

Idle Archeology is gemaakt door AA2G1.

Wanneer werd Idle Archeology voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 3 januari 2024.