Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Merge Master

Ga in het spelletje Merge Master op een spannende tijdreis naar de prehistorie. Verzamel krijgers en jagers uit de oertijd en ga met hun getemde dino’s je vijanden te lijf! 

In elke ronde van dit dinosaurus spelletje komt je team holbewoners en dinosauriërs tegenover een aantal vijanden te staan. Kun jij ze verslaan en zorgen dat jouw team de strijd overleeft? Je kunt muntjes sparen om je wapens, krijgers, en dino’s te upgraden. Voer ze samen om nog sterkere personages vrij te spelen.

Hoe speel je Merge Master?

In dit strategie spelletje kun je steeds nieuwe krijgers en dinosaurussen vrijspelen door upgrades te kopen. Ze verschijnen in een willekeurig vakje op het bord. Je kunt ze oppakken en naar een ander vakje verplaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om twee van dezelfde soort samen te voegen.

Als je twee dino’s of oerkrijgers samenvoegt krijg je daar één nieuwe en veel sterkere vechter of reuzenreptiel voor terug. Bestook je tegenstanders met een spervuur aan pijlen en speren, of rijg ze aan de hoorns van een machtig oerreptiel!

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om je dinosauriërs en krijgers op te pakken en over het bord te verplaatsen.
  • KLIK op de knoppen om upgrades uit te kiezen.

Soortgelijke spelletjes

Test je skills en probeer ook deze online spelletjes eens: 

  1. Battle for the Galaxy
  2. Conflict of Nations
  3. Supremacy 1914
  4. Game of Thrones: Winter is Coming

Wie is de maker van Merge Master?

Merge Master is gemaakt door 2Play.