Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Battle For the Galaxy

Een oorlog op de rand van het universum staat op het punt van uitbreken! Leid jouw legers naar de overwinning in Battle For the Galaxy.

Je robotassistent staat klaar om je wegwijs te maken als jij de overblijfselen van je eerste basis verkent. Het hoofdkwartier is al gebouwd, nu moet je alleen nog uitvogelen hoe je jouw eerste bouwdrone gebruikt. Deze zet handige bouwsels in elkaar, zoals sterpoorten die je helpen om troepen naar de frontlinies te transporteren.

Voor de gevechten die nog komen, moet je eskaders samenstellen van mechs, infanteristen en andere eenheden voordat je ze naar de landingszones in de buurt van de vijandelijke basissen stuurt. Verover waardevolle grondstoffen zoals titanium en zet ze verstandig in als je besluit of je ze voor verdedigende projecten wilt gebruiken of voor het organiseren van indrukwekkende legers. Die zullen je inspanningen zeker ondersteunen en je tegenstanders aan flarden knallen in dit futuristische gevechtspelletje!

Hoe speel je Battle For the Galaxy?

Battle For the Galaxy is een buitenaards MMO-strategiespelletje! Duik middenin een oorlog op een afgelegen planeet. Verzamel je eenheden, plan je aanvallen en ken je vijanden absoluut geen genade.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren en meer.
  • KLIK MET LINKS om de toetsen in te drukken, legereenheden te selecteren en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer epische simulatiespelletjes? Check dan deze!

  1. Knights of Fortune
  2. Conflict of Nations
  3. Call of War
  4. Elvenar

Kan ik Battle For the Galaxy op de mobiel spelen?

Zeker! Je kunt naar een nieuwe indrukwekkende militaire verovering toewerken door het spelletje te downloaden van Google Play of deApple App Store.

Wie is de maker?

Battle For the Galaxy is gemaakt door AMT Games.