Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Knights of Fortune

Roem en rijkdom wachten op je in dit verbluffende rijk! Sluit je aan bij een stel dappere krijgers en ga het gevecht aan in Knights of Fortune!

Jouw eerste taak? Een ridder kiezen natuurlijk! Begin jij je eerste avontuur aan de zijde van Melody, een razendsnelle elf, of Nahum, een stoere bruut met een nog stoerder bijl? En dan hebben we ook Furnando nog. Hij ziet er misschien uit als een snoezige en knuffelige kat, maar er zijn er maar weinig die tussen hem en een paar waardevolle kristallen willen komen te staan zodra hij zijn geweldige strijdknots tevoorschijn haalt!

Dit zijn slechts een paar van de bewerkbare ridders die met jou kunnen samenwerken in dit online multiplayerspelletje met de coolste 3D-graphics en heel wat real-time actie. Vorm een clan met je vrienden of een paar andere spelers. Lukt het jou om de top van het klassement te halen en een rijke en beroemde ridder te worden?

Hoe speel je Knights of Fortune?

Knights of Fortune is een episch vechtspelletje. Vorm een clan met een paar andere spelers voor je jacht maakt op roem en rijkdom terwijl je iedereen verplettert die jou in de weg staat!

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP Q of E om een skill te gebruiken. 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren en meer.
  • KLIK MET LINKS om een skill te gebruiken.  

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag strategiespelletjes? Check dan deze fantastische titels!

  1. Legends of Honor
  2. Elvenar
  3. Battle For the Galaxy
  4. Conflict of Nations
  5. Goodgame Empire

Wie is de maker?

Knights of Fortune werd gemaakt door Flying Sheep.