Jewel Spelletjes

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  4285 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Berenboem
  Spelen
  Berenboem
  2451 keer gespeeld

  Deze drie-op-een-rij puzzelgame barst van de avonturen en een heleboel dagelijkse bonussen. Ga mee met deze dappere beer en help hem om alle explosieve kubussen met elkaar te verbinden. Hij kan zelfs een geweldige berenboem ontketenen waardoor ze allemaal tegelijk ontploffen!

 • Juwelenblokken
  Spelen
  Juwelenblokken
  3846 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde blokken uit de mysterieuze tempel verwijderen? Probeer ze in deze mystieke puzzelgame op de juiste plek te zetten zodat ze volledig verdwijnen.

 • Jewel Pets Match
  Spelen
  Jewel Pets Match
  2146 keer gespeeld

  Deze snoezige dieren staan allemaal door elkaar! Kun jij ze helpen in Jewel Pets Match?

  Plaats ze in groepjes van drie of meer in dit 3-op-een-rijspelletje. Er zijn tal van snoezige dieren die je met elkaar kunt combineren, zoals biggen, vossen en kikkers. Zorg dat je elk level goed bekijkt voordat je aan de slag gaat. Je mag maar een bepaald aantal zetten doen tijdens een level. 

  Wil je nog meer geweldige puzzelspelletjes spelen? Probeer dan Jewel Quest enButterfly Kyodai Classic

  Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om een dier te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze aan identieke dieren te koppelen.

   Over de spelontwikkelaar

  Jewel Pets is ontworpen door Inlogic Games. Een Sloveens bedrijf dat Android en HTML5-spellen maakt.

 • Juwelenknal
  Spelen
  Juwelenknal
  100934 keer gespeeld

  Zet je schrap om gelanceerd te worden in een spannend avontuur tussen de sterren met dit leuke mobiele spel. Reis door het heelal, speel uitdagende puzzels en verbind alle juwelen.

 • Jewels Blitz 3
  Spelen
  Jewels Blitz 3
  49209 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze jungle bevindt zich een tempel gevuld met honderden waardevolle edelstenen. Kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Maar pas op! Sommige kunnen spontaan ontploffen!

 • Jewel Crush
  Spelen
  Jewel Crush
  1568 keer gespeeld

  Deze juwelen zijn gemaakt om kapotgeslagen te worden! Kan jij ervoor zorgen dat ze allemaal in duizend stukken uit elkaar spatten in deze drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  494652 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

  Jewel Academy is ook verkrijgbaar via Apple App Store

 • Jewels Blitz 4
  Spelen
  Jewels Blitz 4
  54357 keer gespeeld

  Ben jij klaar om samen met deze jungleprinses op avontuur te gaan in dit coole 3-op-een-rij-spel? Reis door haar koninkrijk, speel alle juwelen weg en gebruik de krachtige boosters om nog meer punten te behalen!

 • Juwelenmeester!
  Spelen
  Juwelenmeester!
  10789 keer gespeeld

  Deze oude wijze man reist door zijn koninkrijk op zoek naar zeldzame edelstenen. Help hem om de stenen te koppelen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Kunnen jullie samen zijn zoektocht voltooien?

 • Juwelenmatch 3
  Spelen
  Juwelenmatch 3
  2082 keer gespeeld

  In dit unieke drie-op-een-rij-puzzelspel moet je een enorm aantal juwelen met elkaar verbinden. Maak de verbindingen razendsnel, want de klok loopt snel af. Hoeveel juwelen laat jij van het bord knallen voordat de tijd op is?

 • Jewel Quest
  Spelen
  Jewel Quest
  336328 keer gespeeld

  Ga op een tropische reis en probeer deze mysterieuze edelstenen met elkaar te verbinden.

 • Jewels Blitz
  Spelen
  Jewels Blitz
  26578 keer gespeeld

  Verzamel boosters in dit magische puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke sprankelende diamanten en andere juwelen bij elkaar zoeken? Vorm groepjes van drie of meer.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  197872 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Jammie juwelen
  Spelen
  Jammie juwelen
  4276 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al het sappige fruit en zoete snoep in dit vlotte drie-op-een-rij puzzelspel? Er staan je allerlei bessen, gummies en nog veel meer lekkere dingen te wachten om door jou verbonden te worden. Met de te gekke power-ups die je onderweg tegenkomt laat je ze nog sneller van het speelbord verdwijnen.

 • Jewels Blitz 2
  Spelen
  Jewels Blitz 2
  41577 keer gespeeld

  Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

 • Juwelenjungle
  Spelen
  Juwelenjungle
  22986 keer gespeeld

  Kom naar deze mysterieuze jungle voor een spannende puzzeluitdaging. Kun jij genoeg rijtjes maken voordat de tijd om is in dit online spel?

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  34224 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.

 • Juwelen samenvoegen
  Spelen
  Juwelen samenvoegen
  4396 keer gespeeld

  Onthul jij de geheimen van deze mysterieuze stenen vierkanten? Open de dozen en ontdek wat er gebeurt als je ze met elkaar combineert in deze uitdagende puzzelgame. Ze veranderen misschien wel op magische wijze in juwelen!

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  16628 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • Mythische juwelen
  Spelen
  Mythische juwelen
  12986 keer gespeeld

  Maak rijtjes van drie of meer juwelen met dezelfde kleur. Hoeveel punten kun jij scoren in één minuut?

 • Dalen en matchen
  Spelen
  Dalen en matchen
  3007 keer gespeeld

  Hoeveel van de kleurrijke edelstenen in deze drie-op-een-rij puzzelgame kun jij aan stukken knallen? Maak groepjes van drie of meer en vernietig ze met bommen, magische drankjes en nog veel meer!

 • Jewel Blitz
  Spelen
  Jewel Blitz
  23327 keer gespeeld

  Behaal een topscore in het superleuke 3-op-een-rij-spelletje Jewel Blitz. Hoe langer het rijtje, hoe beter de comboprijs!

 • Juwelenval
  Spelen
  Juwelenval
  2809 keer gespeeld

  Deze jonge meid gaat op een spannende reis door een land vol juwelen, maar ze wil ze niet verzamelen. Ze laat ze liever klappen! Kan jij haar helpen in deze gekke en grappige drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Gemcrafter
  Spelen
  Gemcrafter
  1589 keer gespeeld

  Deze onbevreesde avonturier gaat op zoek naar kostbare edelstenen. Ben je klaar om met hem mee te gaan? In dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel liggen een heleboel betoverde stenen verspreid in de heuvels achter de vuurtoren. Mix en match ze om nieuwe stenen te creëren die nog feller schitteren en nog waardevoller zijn. Verzamel magische sleutels om andere spannende gebieden te unlocken.

 • Jewel City
  Spelen
  Jewel City
  18856 keer gespeeld

  Edelstenen van allerlei kleuren zijn binnen handbereik in Jewel City! Leg er 3 of meer op een rij van dezelfde kleur om punten te verdienen, maar pas op, want het is ook een race tegen de klok. Je kunt hints gebruiken voor hulp en scoremultipliers verdienen om nog meer punten te verdienen! Maak je klaar voor een kleurrijke ervaring!

 • Juwelenlegende
  Spelen
  Juwelenlegende
  3246 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol juwelen. Kun jij ze allemaal verbinden in dit drie-op-een-rij-spel? Kijk of je alle doelen in de uitdagende levels kunt behalen.

 • Juwelenrijtjes
  Spelen
  Juwelenrijtjes
  2298 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze glinsterende edelstenen met elkaar combineren?

 • Jewel Quest feest
  Spelen
  Jewel Quest feest
  14189 keer gespeeld

  Stel je 3-op-een-rij-puzzelvaardigheden op de proef met dit multiplayer spel. Koppel zo snel als je kunt al deze juwelen en neem het tegelijkertijd op tegen spelers uit de hele wereld.

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  51304 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Atlantis Jewels
  Spelen
  Atlantis Jewels
  61875 keer gespeeld

 • Jewels of the Jungle
  Spelen
  Jewels of the Jungle
  262 keer gespeeld

 • Jewel Bubbles 3
  Spelen
  Jewel Bubbles 3
  1047 keer gespeeld

 • Tempelpuzzels
  Spelen
  Tempelpuzzels
  937 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze tempel staan je een aantal uitdagende levels te wachten. Kan jij steeds de mystieke blokken laten omkantelen in deze puzzelgame met zwaartekracht?

 • Drie-op-een-rij ruimteavontuur
  Spelen
  Drie-op-een-rij ruimteavontuur
  1404 keer gespeeld

  Laat je meeslepen door een spannend avontuur in deze intergalactische drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij alle mysterieuze edelstenen met elkaar verbinden terwijl je de doelen van elk opwindend level probeert te bereiken?

 • Mysterious Jewels
  Spelen
  Mysterious Jewels
  715 keer gespeeld