Jewel Spelletjes

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  424740 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Jewel Quest
  Spelen
  Jewel Quest
  297765 keer gespeeld

  Ga op een tropische reis en probeer deze mysterieuze edelstenen met elkaar te verbinden.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  179343 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Juwelenknal
  Spelen
  Juwelenknal
  95766 keer gespeeld

  Zet je schrap om gelanceerd te worden in een spannend avontuur tussen de sterren met dit leuke mobiele spel. Reis door het heelal, speel uitdagende puzzels en verbind alle juwelen.

 • Atlantis Jewels
  Spelen
  Atlantis Jewels
  57086 keer gespeeld
 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  49126 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Jewels Blitz 2
  Spelen
  Jewels Blitz 2
  38003 keer gespeeld

  Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  26050 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.

 • Juwelenjungle
  Spelen
  Juwelenjungle
  21711 keer gespeeld

  Kom naar deze mysterieuze jungle voor een spannende puzzeluitdaging. Kun jij genoeg rijtjes maken voordat de tijd om is in dit online spel?

 • Jewel Blitz
  Spelen
  Jewel Blitz
  19683 keer gespeeld

  Behaal een topscore in het superleuke 3-op-een-rij-spelletje Jewel Blitz. Hoe langer het rijtje, hoe beter de comboprijs!

 • Jewels Blitz 3
  Spelen
  Jewels Blitz 3
  18672 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze jungle bevindt zich een tempel gevuld met honderden waardevolle edelstenen. Kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Maar pas op! Sommige kunnen spontaan ontploffen!

 • Jewels Blitz
  Spelen
  Jewels Blitz
  18518 keer gespeeld

  Verzamel boosters in dit magische puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke sprankelende diamanten en andere juwelen bij elkaar zoeken? Vorm groepjes van drie of meer.

 • Jewel City
  Spelen
  Jewel City
  17609 keer gespeeld

  Edelstenen van allerlei kleuren zijn binnen handbereik in Jewel City! Leg er 3 of meer op een rij van dezelfde kleur om punten te verdienen, maar pas op, want het is ook een race tegen de klok. Je kunt hints gebruiken voor hulp en scoremultipliers verdienen om nog meer punten te verdienen! Maak je klaar voor een kleurrijke ervaring!

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  14553 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • Jewel Quest feest
  Spelen
  Jewel Quest feest
  13712 keer gespeeld

  Stel je 3-op-een-rij-puzzelvaardigheden op de proef met dit multiplayer spel. Koppel zo snel als je kunt al deze juwelen en neem het tegelijkertijd op tegen spelers uit de hele wereld.

 • Juwelenvloek
  Spelen
  Juwelenvloek
  12800 keer gespeeld

  Maak rijtjes van 3 of meer eeuwenoude relikwieën om punten te verdienen. Verander alle vakjes in goud in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje.

 • Mythische juwelen
  Spelen
  Mythische juwelen
  12088 keer gespeeld

  Maak rijtjes van drie of meer juwelen met dezelfde kleur. Hoeveel punten kun jij scoren in één minuut?

 • Juwelenmeester!
  Spelen
  Juwelenmeester!
  9350 keer gespeeld

  Deze oude wijze man reist door zijn koninkrijk op zoek naar zeldzame edelstenen. Help hem om de stenen te koppelen in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Kunnen jullie samen zijn zoektocht voltooien?

 • Kerstsieraden
  Spelen
  Kerstsieraden
  5663 keer gespeeld

  Vier het kerstseizoen met dit leuke en feestelijke match 3-puzzelspel. Hoe snel kun je alle kerstkoekjes, kerstornamenten en veel meer verbinden? Er wachten vijf verschillende speelmodi op je. Hoe lang ga jij door in dit ontsnappingsspel?

 • Jewels FRVR
  Spelen
  Jewels FRVR
  3439 keer gespeeld

  Kan jij alle uitdagingen in elk level voltooien in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle glimmende edelstenen zo snel mogelijk met elkaar.

 • Jewelish Blitz
  Spelen
  Jewelish Blitz
  3435 keer gespeeld

  De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.

 • Magische juwelenkerst
  Spelen
  Magische juwelenkerst
  3408 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle feestartikelen met elkaar verbinden in deze drie-op-een-rij puzzelgame die perfect is voor de feestdagen? Kan jij alle snoepstokken, cadeautjes en andere dingen met elkaar verbinden?

 • Jewel Explode
  Spelen
  Jewel Explode
  3259 keer gespeeld

  Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!

 • Magic Jewels
  Spelen
  Magic Jewels
  2989 keer gespeeld

  Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende Match3-game!

 • Jewel Journey
  Spelen
  Jewel Journey
  2935 keer gespeeld

  Ga op een spannende reis door de wolken in dit betoverende match-3 puzzelspel. Hoe snel match jij alle juwelen terwijl je ondertussen een wereld vol wonderen verkent?

 • Stenen piramide
  Spelen
  Stenen piramide
  2599 keer gespeeld

  Diep in deze oude piramide ligt een uitdagende puzzel op je te wachten. Zoek zo snel mogelijk alle edelstenen bij elkaar in dit zenuwslopende online spel.

 • Juwelenrijtjes
  Spelen
  Juwelenrijtjes
  2267 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze glinsterende edelstenen met elkaar combineren?

 • Tovenaarsjuwelen
  Spelen
  Tovenaarsjuwelen
  2162 keer gespeeld

  Deze tovenaar wil naar het mysterieuze portaal, maar er liggen allerlei magische juwelen in de weg. Kun jij de sleutel naar het slot verplaatsen in dit 3-op-een-rij-spel? Dat is de enige manier waarop hij zijn avontuur kan voortzetten.

 • Jewel Aquarium
  Spelen
  Jewel Aquarium
  2040 keer gespeeld

  De schattige wezentjes in dit aquarium zijn allemaal door elkaar gehusseld. Kun jij ze een handje helpen in de 40 levels van dit kleurrijke 3-op-een-rij-spel?

 • Juwelenval
  Spelen
  Juwelenval
  1962 keer gespeeld

  Deze jonge meid gaat op een spannende reis door een land vol juwelen, maar ze wil ze niet verzamelen. Ze laat ze liever klappen! Kan jij haar helpen in deze gekke en grappige drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Juwelenlegende
  Spelen
  Juwelenlegende
  1954 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol juwelen. Kun jij ze allemaal verbinden in dit drie-op-een-rij-spel? Kijk of je alle doelen in de uitdagende levels kunt behalen.

 • Juwelen samenvoegen
  Spelen
  Juwelen samenvoegen
  1803 keer gespeeld

  Onthul jij de geheimen van deze mysterieuze stenen vierkanten? Open de dozen en ontdek wat er gebeurt als je ze met elkaar combineert in deze uitdagende puzzelgame. Ze veranderen misschien wel op magische wijze in juwelen!

 • Bubbeldjinn
  Spelen
  Bubbeldjinn
  1635 keer gespeeld

  Wat is er nog beter dan bubbels? Bubbels en juwelen natuurlijk!

 • Juwelengroepjes
  Spelen
  Juwelengroepjes
  1599 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol waardevolle juwelen, maar ze liggen allemaal door elkaar! Kun jij ze wegspelen voordat het helemaal uit de hand loopt? Vergeet niet om de tijd in de gaten te houden in dit razendsnelle puzzelspel.

 • Juwelenblokken
  Spelen
  Juwelenblokken
  1500 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde blokken uit de mysterieuze tempel verwijderen? Probeer ze in deze mystieke puzzelgame op de juiste plek te zetten zodat ze volledig verdwijnen.

 • Nieuwe juwelenblokken
  Spelen
  Nieuwe juwelenblokken
  1365 keer gespeeld

  Kan jij voor alle blokken op het bord een plek vinden? Probeer ze allemaal in een leeg plekje te persen in deze uitdagende puzzelgame.