Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hidden Object Spelletjes

Over Onze Hidden Object Spelletjes

Wat ontdek jij in onze hidden object spelletjes? Je kunt samenwerken met politieonderzoekers en dappere detectives als ze proberen zaken te kraken, mysteries op te lossen en nog veel meer, maar er zijn ook tal van andere avonturen te beleven. Help erfgenamen en verloren zonen als ze terugkeren naar huis om de geheimen van hun verleden te ontrafelen. Verken prachtige landgoederen of exotische tempels als jij op zoek gaan naar verloren gewaande schatten. Dit zijn slechts een paar van de avonturen die je te wachten staan in deze puzzelspelletjes.

Wat zijn de beste Hidden Object Spelletjes?

 1. Hidden Objects: Brain Teaser
 2. Mystery Venue Hidden Object
 3. Rachel Holmes: Find Differences
 4. Home Makeover: Hidden Object
 5. Koningsparen in Parijs
 6. Moord bij volle maan
 7. Wondereiland
 8. Hidden Investigation: Who Did It?
 9. Verborgen rijk
 10. Zoek de verschillende: lieve baby's

Wat zijn de beste Hidden Object Spelletjes op mobiel?

 1. Hidden Objects: Brain Teaser
 2. Mystery Venue Hidden Object
 3. Rachel Holmes: Find Differences
 4. Home Makeover: Hidden Object
 5. Koningsparen in Parijs

Wat zijn de nieuwste Hidden Object Spelletjes?

Er zijn ook betoverende koninkrijken die je kunt bezoeken, vol prachtige uitzichten en onvergetelijke personages. Voor een missie die iets eenvoudiger is, kun je mensen helpen bij het opknappen van hun huis of het reorganiseren van de schappen van hun boetiek, op voorwaarde dat ze natuurlijk eerst vinden wat ze nodig hebben! Ruim een keuken op of ga op een epische reis rond de wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos in deze unieke en uitdagende avontuurspelletjes!