Zoek- en vindspelletjes

 • Titanic: verborgen mysterie
  Spelen
  Titanic: verborgen mysterie
  10641 keer gespeeld

  Kun jij de geheimen ontsluieren van het beroemdste cruiseschip ter wereld?

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  11570 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  25206 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  16131 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  273518 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Wonderbos
  Spelen
  Wonderbos
  1003 keer gespeeld

  Dit mysterieuze bos is gevuld met gevaren, maar Arya, een dappe ontdekkingsreiziger, is vastbesloten om zijn geheimen te ontdekken. Je mag met haar meegaan op een spannend avontuur in deze verborgen objectengame. Kan jij Arya helpen om in veiligheid te blijven en meer te weten te komen over de magische wonderen van het bos?

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  2929 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  11270 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Hotel Professionals
  Spelen
  Hotel Professionals
  6693 keer gespeeld

 • The Book of Hidden Objects
  Spelen
  The Book of Hidden Objects
  5789 keer gespeeld

  Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen schatten van het eiland kan vinden.

 • Monkey Go Happy 2
  Spelen
  Monkey Go Happy 2
  1100 keer gespeeld

  In dit verslavende vervolg boordevol zielige aapjes is het jouw taak om ze allemaal op te vrolijken!

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  2246 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  20992 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Piraten en schatten
  Spelen
  Piraten en schatten
  14029 keer gespeeld

  Piraten kunnen zo slordig zijn. Ruim samen met de kapitein het schip op en help haar om andere plekken op orde te krijgen. Ze kan je hulp hard gebruiken in dit zoek-en-vindspel.

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  19865 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  Spelen
  Op zoek naar verborgen objecten: deel 2
  12526 keer gespeeld

  Deze stad is ontworpen door enkele van 's werelds grootste geesten die een utopie wilden creëren. Maar is iets misgegaan en in deze nieuwste versie van het zoek-en-vind spel moet jij erachter zien te komen wat er nou precies is gebeurd met hun ambitieuze plannen.

 • Tris VIP poppenmake-up
  Spelen
  Tris VIP poppenmake-up
  3716 keer gespeeld

  Ben je klaar om deze schattige pop aan te kleden? Kijk 's in al deze cadeaudozen. Binnenin vind je tal van leuke outfits en accessoires. Kun jij in dit online modespel voor meisjes de pop een supercoole stijl geven?

 • Zoeken in de keuken
  Spelen
  Zoeken in de keuken
  23097 keer gespeeld

  Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in deze rommelige keuken? Je hebt in dit zoekspel maar een paar minuten de tijd, dus treuzel niet!

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  1434 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • De mysterieuze wezens
  Spelen
  De mysterieuze wezens
  3329 keer gespeeld

  Cindy wilde net bij haar hut van rust en ontspanning gaan genieten toen een groep vreemde wezens uit het niets opdook. Kan jij met haar mee op zoek gaan naar antwoorden om uit te vinden wat ze precies voor oog hebben in deze spannende verstopte objectengame?

 • Verborgen geschiedenis
  Spelen
  Verborgen geschiedenis
  8189 keer gespeeld

  Alessia heeft haar droombaan gevonden. Ze is archeologe in Italië geworden. Kun jij haar helpen met het herstellen van de beroemde monumenten? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit uitdagende zoekspel.

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  5123 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.

 • Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
  Spelen
  Vrolijke aapjes: Noordpool-avontuur
  2051 keer gespeeld

  De populaire verdrietige aapjes vertrekken naar de Noordpool voor een belangrijke missie. Ze moeten de kerstman helpen om zijn werkplaats op te knappen. Kun jij ze begeleiden door het ijzige winterlandschap zodat ze op tijd aankomen?

 • Een vuist vol goud
  Spelen
  Een vuist vol goud
  4442 keer gespeeld

  John en zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat er in een verlaten mijn buiten dit schilderachtige stadje nog goud te vinden is. Help jij ze in deze verborgen-objectengame om de benodigde voorraden te vinden zodat ze kunnen beginnen?

 • Dromen
  Spelen
  Dromen
  15742 keer gespeeld

  Graces vriend studeert in een stad ver bij haar vandaan en ze voelt zich echt eenzaam. Kun jij haar helpen haar heimwee te overwinnen met wat afleiding in dit spel met verstopte voorwerpen? Doe mee met het zoeken naar verdwenen voorwerpen die bij haar in de buurt zijn verspreid.

 • Personal Shopper 6
  Spelen
  Personal Shopper 6
  2573 keer gespeeld

  Macy heeft een nieuwe winkeluitdaging gevonden: bruidsaccessoires!

 • Monkey Go Happy Mahem
  Spelen
  Monkey Go Happy Mahem
  2190 keer gespeeld

  Dit arme aapje is bedroefd! Gelukkig kun jij hem opvrolijken... De vraag is alleen hoe...

 • Zoo Break Out
  Spelen
  Zoo Break Out
  1154 keer gespeeld

  De dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin! Vind ze terug in dit zoekspel met verborgen objecten...

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  7860 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  Spelen
  Middeleeuws kasteel: verborgen objecten
  18344 keer gespeeld

  Het land van dit kasteel bevat vele verloren mysterieuze en betoverende objecten. Kun jij ze allemaal vinden, binnen de tijd, in dit magische zoek-en-vind spel?

 • Tuin van magisch gefluister
  Spelen
  Tuin van magisch gefluister
  5501 keer gespeeld

  Artha, Tistona en Sarata zijn drie zussen met magische krachten. Ze zijn net de mysterieuze Tuin van magisch gefluister binnengetreden. Help jij ze om de meest waardevolle objecten terug te vinden in deze betoverende verborgen-voorwerpengame?

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  3975 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  12112 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Daily Difference
  Spelen
  Daily Difference
  44751 keer gespeeld

  Kun jij elke dag de verschillen vinden tussen deze afbeeldingen?

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  8349 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Winterreiziger
  Spelen
  Winterreiziger
  7044 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke meid is dol op wandelingen door de stad, vooral als er sneeuw is gevallen. In deze verborgen-objectgame kan je met met haar meegaan tijdens een nachtelijke tocht op zoek naar vermiste voorwerpen.