Zoek- en vindspelletjes

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  255934 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Titanic: verborgen mysterie
  Spelen
  Titanic: verborgen mysterie
  9922 keer gespeeld

  Kun jij de geheimen ontsluieren van het beroemdste cruiseschip ter wereld?

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  12406 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Grappige verborgen voorwerpen
  Spelen
  Grappige verborgen voorwerpen
  454 keer gespeeld

  Vind jij alle vermiste dingen terug in dit verborgen-voorwerpenspel? Zoek naar tientallen dingen in slaapkamers, kantoren en op andere rommelige plekken. Probeer in elk level alles op je lijstje te vinden voordat de tijd op is.

 • Opgeruimd staat netjes
  Spelen
  Opgeruimd staat netjes
  9094 keer gespeeld

  Erics vrouw en kinderen zijn een dagje op stap. Het is het perfecte moment voor hem om het huis op te ruimen en dingen te repareren. Help hem om alle klusjes op tijd af te krijgen in dit leuke en spannende zoek-en-vind spel.

 • Wonderland deel 11
  Spelen
  Wonderland deel 11
  19041 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe ronde aan speurwerk te wachten in het nieuwste deel van dit mysterieuze zoek-en-vind spel. Lukt het jou om in alle kamers de verborgen voorwerpen en aanwijzingen te vinden zodat je de vermiste kinderen kunt opsporen?

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  7527 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  44922 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Volle maanritueel
  Spelen
  Volle maanritueel
  2196 keer gespeeld

  Malcolm is een eeuwenoude vampier, maar voor zijn onsterfelijkheid moet hij elke paar honderd jaar, tijdens volle maan, een oud ritueel uitvoeren. Sla de handen ineen met zijn vrienden terwijl ze naar allerlei betoverde objecten die ze nodig hebben voor de ceremonie zoeken in deze verborgen objectengame. Kan jij Malcolm helpen overleven tot de volgende eeuw aanbreekt?

 • Tris VIP poppenmake-up
  Spelen
  Tris VIP poppenmake-up
  3365 keer gespeeld

  Ben je klaar om deze schattige pop aan te kleden? Kijk 's in al deze cadeaudozen. Binnenin vind je tal van leuke outfits en accessoires. Kun jij in dit online modespel voor meisjes de pop een supercoole stijl geven?

 • Ellie en Annie: zwarte en witte zwaan
  Spelen
  Ellie en Annie: zwarte en witte zwaan
  1368 keer gespeeld

  Ellie en haar zusje Annie spelen de hoofdrollen in Het Zwanenmeer, maar Ellie is bijna te laat voor de repetitie. Kun jij snel een outfit voor haar vinden in dit aankleedspel?

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  19816 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  17427 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  7289 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Dolly: vrijgezellenoutfit
  Spelen
  Dolly: vrijgezellenoutfit
  891 keer gespeeld

  Dolly is op zoek naar een leuke outfit voor het vrijgezellenfeest van haar vriendin. Open samen met haar al deze dozen op zoek naar outfits en accessoires in dit aankleedspel voor meiden.

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  9937 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Prinsessen in Kerstmisland
  Spelen
  Prinsessen in Kerstmisland
  1969 keer gespeeld

  Deze prinsessen hadden er geen idee van dat ze op een magisch avontuur gingen toen ze buiten gingen sleeën. Nu bevinden ze zich in het betoverde koninkrijk in Kerstmisland waar een groepje elven dringend hun hulp nodig heeft bij de voorbereidingen voor de kerstvakantie! Deel de pret bij het zoeken naar vermiste cadeautjes en nog veel meer in dit feestelijke online spel.

 • Spookeiland
  Spelen
  Spookeiland
  5021 keer gespeeld

  Op het mysterieuze Spookeiland staan je een heleboel avonturen te wachten. Andrea en haar vriendinnen zijn op de kust van het eiland aangespoeld nadat ze een verschrikkelijke zeestorm hebben overleefd. Kan jij ze in deze spannende verborgen-objectengame helpen om hun verloren spullen terug te vinden en een manier bedenken om van het eiland te ontsnappen?

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  236724 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • IJskoningin: kast uitpluizen
  Spelen
  IJskoningin: kast uitpluizen
  480 keer gespeeld

  Alle kleren van de ijskoningin zitten in de knoop waardoor het heel lastig wordt om je te verkleden! Help haar om alles netjes op te ruimen (en doe spullen weg die ze toch niet langer nodig heeft). Jouw beloning: alle pailletten-plezier die je maar kunt beleven!

 • Titanic-museum
  Spelen
  Titanic-museum
  2826 keer gespeeld

  Dit nieuwe museum over het beroemde scheepswrak heeft de deuren net geopend. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden in dit uitdagende 'point-and-click'-spelletje?

 • Personal Shopper 6
  Spelen
  Personal Shopper 6
  2335 keer gespeeld

  Macy heeft een nieuwe winkeluitdaging gevonden: bruidsaccessoires!

 • Zoek de pinguïn
  Spelen
  Zoek de pinguïn
  13159 keer gespeeld

  Vind jij de pinguïn tussen al die zwart-witte panda's? Probeer er zoveel mogelijk te vinden voor de tijd om is!

 • Personal Shopper 2
  Spelen
  Personal Shopper 2
  1983 keer gespeeld

  Ga samen met Macy winkelend de wereld rond in dit vervolg op Personal Shopper.

 • Zwangere prinses: speciaal cadeau
  Spelen
  Zwangere prinses: speciaal cadeau
  4315 keer gespeeld

  Deze prinses is in verwachting en haar vriendinnen hebben voor haar een leuke uitdaging in petto. Ze gaat schatzoeken! Kun jij haar helpen om aan verborgen cadeaus in haar woonkamer te vinden? Ze zal je hulp heel erg op prijs stellen in dit leuke zoek-en-vind spel voor meiden.

 • Ballerina prinses heeft haast
  Spelen
  Ballerina prinses heeft haast
  5825 keer gespeeld

  Deze ballerina komt te laat voor haar balletrepetitie. Help haar om zo snel mogelijk alles op orde te krijgen in dit leuke aankleedspel. Ga op zoek naar haar schoenen en vergeet ook niet om haar een mooi kapsel te geven.

 • Monkey Go Happy 2
  Spelen
  Monkey Go Happy 2
  724 keer gespeeld

  In dit verslavende vervolg boordevol zielige aapjes is het jouw taak om ze allemaal op te vrolijken!

 • Night Adventure of Sleepwalker
  Spelen
  Night Adventure of Sleepwalker
  895 keer gespeeld

  Wees altijd lief tegen dieren. Je weet maar nooit wanneer ze je leven moeten redden!

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  10034 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • De kast van de zeemeermin
  Spelen
  De kast van de zeemeermin
  3778 keer gespeeld

  Er is genoeg stijl in de zee! Duik in de kast van de zeemeermin en ga op zoek naar rijke juwelen om haar in een ware zeeprinses te veranderen (althans, als je iets kunt vinden tussen die rommel...).

 • Chinese tempel
  Spelen
  Chinese tempel
  2480 keer gespeeld

  Stap deze tempel binnen en probeer de talloze mysteries te ontgrendelen. Ga op zoek naar verborgen objecten in elke kamer en ontsluier gaandeweg de vele tempelgeheimen in dit boeiende online spel.

 • Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  Spelen
  Ontsnapping uit een middeleeuwse kerk
  9902 keer gespeeld

  Zoek een manier om uit deze eeuwenoude kerk te ontsnappen. Zal het je lukken? Ga op zoek naar voorwerpen en gereedschappen om te kunnen ontsnappen in dit spannende avonturespel.

 • De verliefde scheikundestudente
  Spelen
  De verliefde scheikundestudente
  2360 keer gespeeld

  Deze studente studeert scheikunde en zij heeft haast om nog op tijd in de klas te komen in dit spel voor meisjes. Kun jij haar helpen met het vinden van alle spullen die ze in haar kamer heeft en die ze mee moet nemen? Ze heeft ook je kledingadvies nodig. Maar snel nu. Haar vriendje wacht ook al op haar!

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  10344 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Wonderland
  Spelen
  Wonderland
  6552 keer gespeeld

  Een vergeten uithoek van dit ongewone eiland heeft magische geheimen. Probeer samen met Alexis alle mysteries te ontrafelen in dit betoverende zoek-en-vind spel.

 • Ellie wordt een actrice
  Spelen
  Ellie wordt een actrice
  8682 keer gespeeld

  Ellie heeft altijd al een Hollywood-actrice willen zijn en nu zou haar wens zo maar eens kunnen worden vervuld! Ze heeft morgen namelijk haar eerste auditie. Help Ellie ervoor te zorgen dat haar make-up precies goed is en dat ze er cool uitziet in dit aankleedspel voor meiden.