Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mystery Venue Hidden Object

Mystery Venue Hidden Object is een mysterieus zoekspelletje waarin je op een aantal griezelige locaties naar verborgen voorwerpen op zoek gaat.

Dit verborgen-voorwerpspelletje is een geweldige manier om de tijd voorafgaande aan Halloween te doden. In dit vreemde dorp heeft iets angstaanjagends alle inwoners de stuipen op het lijf gejaagd. Kijk rond in het verlaten dorp naar kostbare voorwerpen om te verzamelen.

De voorwerpen die je zoekt, worden aan de linkerkant weergegeven. Er zijn verschillende spelmodi. De voorwerpen kunnen worden weergegeven als afbeeldingen, silhouetten of woorden. De levels worden afgewisseld met drie-op-een-rijspelletjes om je score te verhogen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op een afbeelding om de voorwerpen te verzamelen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, probeer de volgende puzzelspelletjes dan ook eens:

  1. Mary Knots: Garden Wedding
  2. Word Search
  3. Rachel Holmes: Find Differences
  4. Tiles of the Unexpected

Wie is de maker?

Mystery Venue Hidden Object is gemaakt door Origaming Media.