Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Merge Fish

Het is tijd om naar het zwembad te gaan in Merge Fish. Kun jij de vissen combineren terwijl ze in het water springen in dit gekke puzzelspelletje?

Hun zwemvaardigheden zijn niet zo geweldig, daarom hebben ze wat reddingsvesten meegebracht. Je moet ervoor zorgen dat er voldoende ruimte in het zwembad is voor hen allemaal in dit puzzelspelletje. Gelukkig kunnen ze samensmelten tot één vis als ze groepen van drie of meer vormen.

Hoe speel je Merge Fish?

Merge Fish is een schattig dierenspelletje. Combineer de vissen door ze in groepen van drie of meer te plaatsen op basis van de nummers op hun reddingsvesten. Als je bijvoorbeeld drie vissen met het getal vijf bij elkaar plaatst, smelten ze samen tot één. Het spelletje stopt als je geen ruimte meer hebt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een vis in het zwembad te laten springen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier geweldige online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Airport Rush
  2. Charm Farm
  3. Mergest Kingdom
  4. Family Relics

Wie is de maker?

Merge Fish is gemaakt door 2play.