Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pop It vs. Spinner

Hoeveel weet jij leeg te ruimen van het bord in Pop It vs. Spinner? Kijk of je alle drie de levels van dit pop it fidget-spelletje kunt tackelen.

Dol op pop it fidget-speeltjes? Dan zul je dit pop it-spelletje echt geweldig vinden. Laat de kleurrijke bubbels zo snel mogelijk knappen. Als je geen zetten meer hebt, kun je een van de spinners activeren. Dit helpt je om extra bubbels te onthullen.

Hoe speel je Pop It vs. Spinner?

Kun jij alle bubbels laten knallen in dit leuke en uitdagende klikspelletje? Je moet op identieke aangrenzende bubbels klikken om ze van het bord te verwijderen. Zit je vast? Gebruik dan een spinner!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op identieke bubbels om ze te laten knappen en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens.

  1. Pop the Bug
  2. Pop It Plus
  3. Ducklings.io

Wie is de maker?

Pop It vs. Spinner is gemaakt door Bestphysics.