Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Money Rush

In Money Rush verzamel je op de hindernisbaan muntjes en briefgeld om je eigen restaurantjes te openen. Rol door de poortjes en verzamel zo veel mogelijk centen!

Rol in dit 3D spelletje met je muntje over de baan. Voor je liggen een aantal poortjes en hindernissen. Sommige poortjes zullen de hoeveelheid muntjes die je hebt en de waarde ervan verhogen, maar andere poortjes en hindernissen trekken weer munten van je totaal af. Ga dus alleen door de goede poortjes en ontwijk de hindernissen waar je juist armer van wordt.

Hoe speel je Money Rush?

In dit simulatie spelletje moet je het muntje door de juiste poortjes laten rollen om de waarde en het aantal te verhogen. Als je aan het einde van het level nog muntjes over hebt, worden deze in het geldautomaat gestopt en krijg je er een grote stapel briefgeld voor terug.

Met deze geldbiljetten in je armen kun je met je stokfiguurtje het park in rennen. Hier zie je allerlei plekken waar je een restaurant kunt kopen. Loop naar de vlakken om het geld in de zaak te investeren. Als je eenmaal genoeg geld hebt opgespaard en ingelegd dan is het restaurant van jou en verdien je er extra briefgeld aan.

Je verdiensten stapelen zich in de groene vakken voor de deur van ieder restaurant op. Ren er men je stickman overheen om het op te rapen. Speel aller restaurants vrij en open vervolgens de hekken naar het volgende stadsdeel, waar je ook weer allerlei zaken kunt opkopen.

Met het geld dat je verdient kun je ook je muntje aan de startstreep upgraden, waardoor je ook steeds meer winst kunt maken op de hindernisbaan.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om je muntje te besturen en door de verschillende poortjes te laten rollen. KLIK en SLEEP ook met de MUIS om je stickman te laten rennen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze populaire online spelletjes uit onze collectie: 

  1. Wizard School
  2. All-Star Blast!
  3. Idle Start-Up Tycoon
  4. Funny Tattoo Shop

Wie is de maker van Money Rush?

Money Rush is gemaakt door 2Play.