Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

All-Star Blast!

Bereid je voor op een waar gevecht in All-Star Blast! Verschillende personages uit je favoriete Ubisoft-games dagen elkaar uit in dit multiplayerspelletje.

Je zult een bomtastische tijd beleven als je dit geweldige actiespelletje speelt, dat is geïnspireerd op Bomberman. Werk samen met een van de personages uit Just Dance, Watch Dogs, Assasin's Creed, Rabbids, Rayman of een andere klassieke serie uit het Ubisoft-universum. Ben jij de laatste die nog overeind staat aan het einde van elke ronde?

Probeer je tegenstanders uit te schakelen met bommen terwijl je door verschillende strijdarena's racet die zich in de werelden van elk van deze geliefde games bevinden. Je kunt ook een aantal echt coole boosters pakken die je explosiebereik vergroten of je helpen om sneller te rennen. Maar pas wel op voor de muren! Die vertragen je aanzienlijk!

Hoe speel je All-Star Blast?

Sluit je aan bij een sterrencast in dit spannende Ubisoft-spelletje als zij in een epische strijd duiken. Kies precies het juiste moment om je bommen te laten ontploffen, maar wees snel! Elke arena zal snel beginnen te krimpen. Ben jij de laatste bommenwerper die nog overeind staat aan het einde van elke ronde?

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN om te rennen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om een bom te gebruiken.

Muis 

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om te rennen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Assassin's Creed: FreeRunners
  2. Hungry Shark Arena
  3. Squid Challenge 2
  4. Keeper of the Grove 3

Wie is de maker?

All-Star Blast is gemaakt door Ubisoft.