Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sniper Combat

Sniper Combat 3D is een scherpschietspelletje waarin je verschillende sluipschuttersmissies moet voltooien. Verborgen op het dak van een hoge flat zoek je in de straten ver onder je naar gevaarlijke criminelen. Identificeren ze snel en schakelen de uit zonder paniek te veroorzaken.

Hoe speel je Sniper Combat 3D?

In dit spel ben je een militaire sluipschutter. Je hebt informatie ontvangen over gevaarlijke criminelen die actief zijn in de stad. Bewaak het gebied vanuit je schuilplaats en identificeer de dreigingen aan de hand van foto's die je toegestuurd krijgt.

Zoom in om na te gaan of je de juiste persoon in het vizier hebt. Richt zorgvuldig en probeer je doelwitten snel en efficiënt neer te halen, anders ontstaat er massale paniek op straat. Als iedereen het op een lopen zet kan je doelwit ook makkelijk wegvluchten in de chaos en commotie.

Met het geld dat je verdient kun je in de wapenkamer je huidige wapen upgraden. Je kunt er ook voor kiezen om te sparen voor nieuwe en betere sluipschuttersgeweren.

Spelbesturing

  • Muis = Beweeg het dradenkruis
  • Rechter muisknop = zoom in/uit
  • Linkermuisknop = schiet

Speel games die lijken op Sniper Combat 3D

Vind je dit een leuk en spannend spel, bekijk dan ook ons volledige overzicht van sluipschutterspelletjes, of neem een kijkje bij onze verzameling legerspellen om andere spelletjes met geweren en een militair thema te spelen.

Wie is de maker van Sniper Combat 3D?

Sniper Combat 3D is gemaakt door Great Games.

Wanneer werd Sniper Combat 3D voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 5 oktober 2023.