Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Agar.io

Klaar om het op te nemen tegen al deze grote en stoute cellen? Zet dan koers naar dit petrischaaltje in Agar.io. Een bijzonder verslavend multiplayerspelletje bomvol actie!

Je neemt het op tegen andere spelers van over de hele wereld. Hoelang houd jij het vol terwijl ze jouw cel proberen op te eten? Je zult kleine stukjes agar moeten eten om groter en sterker te worden in dit multiplayerspelletje.

Als je het veilig speelt en de grotere cellen vermijdt, zal jouw cel uiteindelijk terug kunnen vechten en andere kleinere cellen de baas zijn voordat jij je op je eigen vreetpartij stort! Je kunt je cel zelfs aanpassen met een cool logo of creatief ontwerp dat je tegenstanders angst aanjaagt of juist laat lachen!

Speluitleg

Agar.io is een competitief io-spelletje. Het doel is om een cel zo lang mogelijk in een petrischaaltje in leven te houden en hem groter en sterker te laten worden. Als jouw cel groot genoeg is, kan hij de cellen die door andere spelers worden bestuurd opeten.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om je cel te bewegen.
  • KLIK MET LINKS om te versnellen.

Toetsenbord

  • DRUK OP W om de massa uit te spugen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om je cel in meerdere delen op te splitsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar actiespelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Slither.io
  2. Paper.io 2
  3. Worms.Zone
  4. Wormate.io
  5. Hole.io

Wie is de maker?

Agar.io is gemaakt door spelontwikkelaar Matheus Valadares.

Kan ik Agar.io op de mobiel spelen?

Ja, Agar.io kun je ook op je favoriete mobiele apparaat spelen via Google Play en de Apple App Store.