Kleurplaten spellen

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  4708 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  19842 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Kleurboek: ijskoninkrijk
  Spelen
  Kleurboek: ijskoninkrijk
  1441 keer gespeeld

  Dit magische kleurboek bevat een heel koninkrijk aan kleurplaten. De prinsessen, prinsen, betoverde sneeuwpoppen en griezelige ijsmonsters houden je urenlang zoet!

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  308 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Kerstmiskleuren
  Spelen
  Kerstmiskleuren
  2495 keer gespeeld

  In deze kleurgame die perfect is voor de kerst kan je zelf plaatjes ontwerpen of er een paar versieren. Kies allerlei schitterende kleuren voor de Kerstman, een peperkoekenhuis en nog veel meer!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  1143 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  514 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Prinses: ontwerp je regenboogjurk
  Spelen
  Prinses: ontwerp je regenboogjurk
  4576 keer gespeeld

  Alle jurken in de kledingkast van deze prinses zijn zo saai en simpel. Ze zou maar wat graag een kleurrijk en spannend exemplaar willen hebben! Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van een te gekke jurk die alle andere prinsessen groen van jaloezie doet zien in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  123673 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  55102 keer gespeeld

  Doe je badpak maar aan, vergeet de zonnebrand niet en leef je uit in de studio van Betsy.

 • Vuurballen
  Spelen
  Vuurballen
  53986 keer gespeeld

  Deze draaiende torens vernietigen zichzelf niet! Spring achter het stuur van deze tank en knal ze overhoop in deze 3D actiegame. Maar pas op dat je de bewegende barrières niet raakt voordat je begint met schieten.

 • Agar.io
  Spelen
  Agar.io
  165677 keer gespeeld
 • Prinsessen: regenboogjurken
  Spelen
  Prinsessen: regenboogjurken
  1813 keer gespeeld

  De jurken in de kledingkasten van elk van deze prinsessen zien er wat jammerlijk uit. Ze willen hun stijlen graag een flinke opkikker geven met meer kleuren: alle kleuren van de regenboog! Kan jij elk van hen helpen om een stralende jurk te ontwerpen in deze online modegame?

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  9881 keer gespeeld

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  97699 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  1262 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  1370 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Mandala-kleurboek
  Spelen
  Mandala-kleurboek
  9480 keer gespeeld

  Verken de wereld van mandala in dit unieke en spirituele kleurspel. Vul de ontwerpen met levendige rode, gele, groene en meer kleuren.

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  63074 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  952 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Kleuren met nummers: dieren
  Spelen
  Kleuren met nummers: dieren
  7239 keer gespeeld

  Maak de mooiste kunstwerken met superschattige dieren zoals olifanten, pinguïns, katten en meer in dit online ontwerpspel. Je hoeft alleen maar een van de dieren te kiezen en de genummerde vakjes in te kleuren.

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  8828 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  900 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  6667 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  1886 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Back to Candyland Episode 3: Sweet River
  Spelen
  Back to Candyland Episode 3: Sweet River
  44284 keer gespeeld

  Hijs de zeilen en reis naar een mysterieus eiland in dit uitdagende puzzelavontuur.

 • Kleuride 2
  Spelen
  Kleuride 2
  3742 keer gespeeld

  Bekijk deze kleurrijke ontwerpen eens. Kun jij ervoor zorgen dat er maar één kleur overblijft in dit uitdagende puzzelspel?

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  3039 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  6849 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Alligator-kleurboek
  Spelen
  Alligator-kleurboek
  497 keer gespeeld

  Hoe versier jij al deze supergave alligators? Laat in dit online inkleurspel je fantasie de vrije loop terwijl je een paar gloednieuwe vette looks voor hen ontwerpt. Er zijn wel vier verschillende tekeningen die je mag inkleuren.

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  5446 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Paper Blocks Hexa
  Spelen
  Paper Blocks Hexa
  4805 keer gespeeld

  Bekijk elk van deze uitdagende rasters in dit puzzelspel. Kan jij een plek voor al deze papieren blokken vinden? De juiste locaties vinden kan lastiger zijn dan het lijkt.

 • Geef prinses een kleurtje
  Spelen
  Geef prinses een kleurtje
  800 keer gespeeld

  In deze online kleurgame kan je plaatjes inkleuren en ze zelf ook ontwerpen. Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je een paar mooie afbeeldingen van deze prinses en haar lievelingsplaatsen in haar betoverende koninkrijk maakt.

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  6124 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Snap the Shape: Spring
  Spelen
  Snap the Shape: Spring
  981 keer gespeeld

  Ga vrolijk de lente in met deze geinige puzzels!

 • Landingsfeest
  Spelen
  Landingsfeest
  765 keer gespeeld

  Ben jij in staat om alle aliens met elkaar te matchen in deze knotsgekke puzzelgame? Zet ze in groepen van vier, vijf of meer voordat ze dit hele maisveld platleggen.