Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Chibi Doll Coloring and Dress Up

Chibi Doll Coloring and Dress Up is een kunst- en creativiteit spelletje. Ontwerp je eigen schattige poppetjes in mangastijl. Bekijk de tutorial of ga meteen zelf aan de slag.

Hoe speel je Chibi Doll Coloring and Dress Up?

Tik op het + symbool om een nieuw personage te ontwerpen. Linksonder zie je een aantal knoppen waar je op kunt klikken om verschillende kapsels, ogen, wenkbrauwen, neuzen, monden, kleding en accessoires uit te proberen. Gebruik de schuifknoppen om door alle opties te bladeren.

Klik overal op het figuurtje en gebruik het enorme kleurenmenu - in het midden van de selectiebalk - om de kleding en uiterlijk van je pop in te kleuren. Je kunt zelfs een aantal prachtige kleurverlopen gebruiken. Sleep het menu naar links of rechts om het hele kleurenpalet te bekijken.

Dit spel biedt een enorme keuze aan kleuren, kleding en gezichtjes. Je kunt afzonderlijke haarlokjes inkleuren, en ook alle vlakken van de kleding die je kiest kun je verschillende kleurtjes geven. Hierdoor kun je echt unieke personages maken met veel leuke details. Ontwerp een poppetje voor jezelf, of maak animefiguurtjes voor je vrienden.

Wat betekent Chibi?

In de context van manga verwijst het Japanse woord chibi naar een bepaalde tekenstijl. Chibi personages worden getekend met een extra groot hoofd, minder details en korte, stompe armpjes en beentjes. Hierdoor zien ze er schattig en kinderlijk uit. Deze stijl wordt in het Engels ook wel SD of Super Deformed genoemd.

Speel meer gratis online spellen zoals Chibi Doll Coloring and Dress Up

Kijk ook eens op onze verzamelpagina’s met kunst & creativiteit spelletjes en onze poppenspelletjes om meer van dit soort games te spelen. 

Als je een fan bent van Japanse tekenfilms, bekijk dan onze verzameling anime en manga spelletjes. Hier kun je nog een aantal andere games spelen die op dit spel lijken, zoals Anime Couple Dress Up.

Wie is de maker van Chibi Doll Coloring and Dress Up?

Chibi Doll Coloring and Dress Up is gemaakt door Arpaplus. 

Wanneer werd Chibi Doll Coloring and Dress Up voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 25 maart 2024.