Kunst & Creativiteit Spelletjes

Creativiteit is de naam van het spel!

Je kan je ziel de vrije loop laten met elk van de inspirerende online spelletjes die je in deze categorie zal aantreffen. Als je altijd al een meesterwerk, of op z'n minst een virtueel meesterwerk wou schilderen,  dan is dit je kans. Je kan ook deelnemen aan vele andere projecten die je creativiteit en andere talenten een goede training geven.

Je kan sketches ontwerpen, tekeningen en schilderijen met borstels, krijtjes, stiften en potloden. In sommige spelletjes kun je volledig opnieuw beginnen. Sommigen geven kleurboeken weer. Kun je binnen de lijntjes blijven terwijl je zwarte en witte schilderijen vult met allerlei kleuren? Zou een afbeelding van een schattig hondje in het blauw of zelfs in het paars geschilderd worden? Je mag het zelf beslissen! Misschien ga je wel een beroemd werk van een van de grootse schilders uit de geschiedenis herschilderen.

Er zijn ook spelletjes zoals origami en papier-maché. Je kunt stukjes virtueel papier vouwen om wonderbaarlijke kraanvogels, panda's of andere dieren te maken. Je kan ook objecten maken, variërend van boten tot bomen en nog veel meer. Andere spelletjes in deze categorie voorzien aanvullende creatieve projecten die je uren bezig zullen houden. Geniet terwijl je een canvas beschildert met een ongelofelijk portret of misschien ga je wel een beeldhouwwerk of een tijdloos meesterwerk ontwerpen met behulp van elk van deze gratis online spelletjes.