Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

ASMR Nail Treatment

ASMR Nail Treatment (ASMR Nagelbehandeling) is een nagelstudio-spelletje dat gebruik maakt van de rustgevende effecten van zachte schraap- en borstelgeluiden.

En in dit spel is er ook heel wat te vijlen, schuren en polijsten! De gruwelijke kalknagels van je patiënt moeten dringend worden behandeld. Haar nagels zijn namelijk niet alleen veel te lang, maar hebben nog eens een schimmelinfectie opgelopen! Hierdoor zijn haar nagels krom, verdikt en verkleurd geworden.

Hoe speel je ASMR Nail Treatment?

De eerste taak is om de lelijke nagels van je patiënt bij te knippen en de schimmelinfectie te behandelen. Gebruik je nagelknipper, nagelriemschaartje, nagelvijl en polijstmachine om haar vingernagels weer een beetje tot leven te brengen. Breng met je druppelaar genezende zalfjes aan.

Daarna kun je de klant een mooie make-over geven. Nu haar ontsierende schimmelnagels behandeld zijn, voelt ze zich weer een stuk zelfverzekerder. Ze wil weer gezien worden! Kun je haar helpen nieuwe kleding en een leuk kapsel uit te kiezen?

Als derde en laatste stap van haar behandeling bij de ASMR nail spa worden haar nagels gelakt. Nu ze helemaal genezen zijn, kun je stylen met leuke kleurtjes, opvallende patronen en mooie nagelstickers.      

Wat is een ASMR nagelbehandeling?

ASMR staat voor autonomous sensory meridian response. Het is een afkorting die je nu veel op het internet ziet. ASMR wordt vaak beschreven als een tintelend gevoel dat boven op je hoofd begint en langs je nek en bovenrug naar beneden daalt. 

Sommige mensen ervaren dit gevoel als ze bepaalde geluiden horen. Vooral gefluister, het geluid van scheurend papier of zachte borstelgeluiden lijken dit ASMR-effect te veroorzaken bij mensen die er gevoelig voor zijn.

Speel meer gratis online spelletjes zoals ASMR Nail Treatment

Als je dit spel leuk vindt, bekijk dan ook de rest van onze nagellak spelletjes.

We hebben ook een aantal andere ASMR spelletjes, zoals het ASMR Stye Treatment en het dokter spelletje ASMR Cleaning.

Wie is de maker van ASMR Nail Treatment?

ASMR Nail Treatment is gemaakt door iclickgames. 

Wanneer werd ASMR Nail Treatment voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 17 mei 2024.