Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

ASMR Cleaning

ASMR Cleaning is een verzorgingsspelletje waarin je te maken krijgt met een paar behoorlijk vieze voeten en smerige oren. Kun jij het vuil van deze onfrisse pootjes schrobben en die afschuwelijke teennagels kortwieken?

Hoe speel je ASMR Cleaning?

Dit spel is verdeeld in vier onderdelen: Foot Spa, Pedicure, Lip Care en Ear Cleaning. Je patiënt is er slecht aan toe en heeft elk van deze behandelingen hard nodig. Tijd om die vreselijke voeten eens even goed schoon te schrobben!

Pak de voorwerpen die onderaan het scherm verschijnen en veeg over het vuil en de smurrie op haar voeten, gezicht en in haar oren. Als de gele balk bovenaan vol is, kun je de wattenstaafjes en doekjes loslaten. Je bent dan klaar om door te gaan naar de volgende fase van de behandeling.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en houd de muisknop ingedrukt om gereedschap te pakken en te gebruiken
  • Laat los om het gereedschap terug te leggen

Speel meer gratis online spelletjes die lijken op ASMR Cleaning

Als je dit spelletje leuk vindt, dan zijn onze gratis spa spelletjes en de andere spellen in onze verzameling dokter spelletjes misschien ook leuk.

Bekijk ook even onze enorme collectie makeover spellen om nog veel meer leuke beauty games te spelen!

Wie is de maker van ASMR Cleaning?

ASMR Cleaning is gemaakt door YAD.

Wanneer werd ASMR Cleaning voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 13 februari 2024.