Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Live Line

Je hebt een vaste hand en een scherp oog nodig om het laatste level van Live Line te halen. Stel je vaardigheden op de proef!   

Live Line is een uniek en heel uitdagend puzzelspelletje. Vernietig de ballen in elk level met de inkt uit de magische pen. De inkt stuitert over het scherm op basis van de lijnen die je hebt getekend. Klinkt eenvoudig, toch? Nou, het is weliswaar zo geleerd, maar lang niet zo makkelijk gedaan! 

Line Puzzle en Roll the Ball zijn nog twee vaardigheidsspelletjes die je op het puntje van je stoel zullen houden! 

Speluitleg 

Het doel van Live Line is om in elk level met behulp van de inkt uit een magische pen een groep ballen te vernietigen. De lijnen die je creëert komen tot leven en stuiteren over het scherm, maar kijk uit! Als de inkt een zwarte bal raakt, tegen de boven- of onderkant van het scherm botst of een zwarte bal raakt, zul je weer helemaal opnieuw moeten beginnen. 

 Spelbediening

  • KLIK EN HOUD DE LINKERMUISKNOP INGEDRUKT om een lijn te tekenen. 
  • LAAT DE KNOP los om de lijn te tekenen en de ballen te vernietigen.