• 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  17902 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  941 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  134 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  128 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  1228 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  15826 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  9788 keer gespeeld
 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  854 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  1147 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  2127 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Liefdesverhaal van katjes
  Spelen
  Liefdesverhaal van katjes
  4783 keer gespeeld

  Deze schattige katjes zijn verliefd op elkaar! Jammer genoeg zijn er een heleboel obstakels tussen hen die ware romantiek in de weg staan. Help jij ze om bij elkaar te komen in de uitdagende levels van deze levendige puzzelgame?

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  8771 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Schmink
  Spelen
  Schmink
  766 keer gespeeld

  Het is tijd voor de trendy meid van deze make-overgame om een gloednieuwe look te ontwerpen! Ze wil wat gave make-up uitproberen in combinatie met lekker gekke schmink. Ook zijn er een heleboel stijlvolle outfits die ze een keertje wil aantrekken.

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  40665 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  2408 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  873 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  8104 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Paper Cutting
  Spelen
  Paper Cutting
  7728 keer gespeeld

  Maak de mooiste creaties en word een kleedjes-knip-kunstenaar!

 • Rollercoaster Creator
  Spelen
  Rollercoaster Creator
  166968 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen achtbanen en verzamel de munten in alle levels!

 • Alligator-kleurboek
  Spelen
  Alligator-kleurboek
  465 keer gespeeld

  Hoe versier jij al deze supergave alligators? Laat in dit online inkleurspel je fantasie de vrije loop terwijl je een paar gloednieuwe vette looks voor hen ontwerpt. Er zijn wel vier verschillende tekeningen die je mag inkleuren.

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  2984 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  5418 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  77010 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  7076 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  6808 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Tekenen en raden
  Spelen
  Tekenen en raden
  2858 keer gespeeld

  In deze multiplayergame mag je al je tekentalenten laten zien. Kan jij raden wat je tegenstanders aan het tekenen zijn? Kunnen ze jouw tekeningen raden? Tijd om er zelf achter te komen!

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  5016 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  5247 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Kerstmiskleuren
  Spelen
  Kerstmiskleuren
  2428 keer gespeeld

  In deze kleurgame die perfect is voor de kerst kan je zelf plaatjes ontwerpen of er een paar versieren. Kies allerlei schitterende kleuren voor de Kerstman, een peperkoekenhuis en nog veel meer!

 • Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  Spelen
  Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  1751 keer gespeeld

  Wat gaat Quinn vandaag doen? Ze heeft keihard in haar studio gewerkt, maar haar schilderijen krijgen maar weinig aandacht. Help jij haar om ze spannender en gaver te maken in deze online ontwerpgame? Ze heeft een magische kwast gevonden waarmee dat zou moeten lukken!

 • Griezelige Kleurplaat
  Spelen
  Griezelige Kleurplaat
  7893 keer gespeeld

  Kies de tekening en kleur deze in met gebruik van de kleuren aan de linkerkant

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  121610 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Kleur je huisdier
  Spelen
  Kleur je huisdier
  1959 keer gespeeld

  In deze kleurgame kan je allerlei soorten gekke huisdieren ontwerpen. Benieuwd hoe een paars poesje eruit ziet? Wat dacht je van roze exemplaar of een mix van allerlei felle kleuren? Je kan zelfs je eigen tekeningen ontwerpen en ze daarna inkleuren!

 • Babyhobby's: schminken
  Spelen
  Babyhobby's: schminken
  2716 keer gespeeld

  Pak de kwastjes en de verf maar vast, want het is tijd om de gezichten van deze meisjes te beschilderen!

 • Badkamer Kleurplaat
  Spelen
  Badkamer Kleurplaat
  558 keer gespeeld

  Kleur dit grappige plaatje zo mooi mogelijk in.

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  4557 keer gespeeld