Teken Spelletjes

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  31299 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  6387 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Tekenen en raden
  Spelen
  Tekenen en raden
  7558 keer gespeeld

  In deze multiplayergame mag je al je tekentalenten laten zien. Kan jij raden wat je tegenstanders aan het tekenen zijn? Kunnen ze jouw tekeningen raden? Tijd om er zelf achter te komen!

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  32193 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  6080 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  8271 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  2424 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  3148 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  10627 keer gespeeld

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  133635 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  2172 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  3075 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  73128 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een io-spelletje als dit gespeeld! Bewijs dat jij fantastische tekenvaardigheden hebt in Skribbl.io. Je daagt andere spelers van over de hele wereld uit in een eindeloze kunstwedstrijd. Ontdek of jij de hoogste score kunt halen en maak indruk met je snel gemaakte “krabbels”. 

  Jullie spelen om de beurt in dit io-spel. Kun jij raden wat de andere spelers tekenen? Het kan alles van sinaasappels tot de president van de Verenigde Staten zijn! Als jij als eerste het juiste antwoord raadt, verdien je een heleboel punten. 

  Zodra het jouw beurt aan de tekentafel is, heb je slechts 80 seconden de tijd om een tekening te maken die de andere spelers moeten zien te raden. Gelukkig kun je uit drie woorden kiezen voor je de virtuele kwast oppakt in dit spannende multiplayerspel

  Hoe speel je Skribbl.Io?

  Het doel van Skribbl.io is om zoveel mogelijk punten te verdienen in een aantal rondes waarin je moet raden wat de andere spelers tekenen. Je krijgt ook de gelegenheid om indruk op ze te maken met je eigen vaardigheden zodra het jouw beurt is in dit tekenspelletje

  Spelbediening 

  Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om kleuren, het verfemmertje en meer te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te selecteren en gebruiken.  

  Toetsenbord 

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om berichten naar andere spelers te sturen en elke tekening te raden.

  Wat zijn de tips en trucs voor Skribbl.io?

  • Is een andere speler heel irritant of negeert hij zijn beurt? Je kunt stemmen om die speler uit het spel te zetten met de “Votekick”-knop. 
  • Als niemand je tekening kan raden, kun je altijd een hint op het tekenbord schrijven. 
  • Bereid je voor om alles te tekenen. Je kunt zelfs woorden krijgen als “bloedneus” of “Parijs”. 

  Soortgelijke spelletjes

  Dit zijn nog een paar geweldige creatieve spelletjes. Maar als je een echte uitdaging zoekt, probeer dan Pixel Art: Color by Number

  Wie is de maker van Skribbl.Io?

  Dit spel is gemaakt door ticedev, een spelontwikkelaar uit Duitsland.

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  2872 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Liefdesverhaal van katjes
  Spelen
  Liefdesverhaal van katjes
  8189 keer gespeeld

  Deze schattige katjes zijn verliefd op elkaar! Jammer genoeg zijn er een heleboel obstakels tussen hen die ware romantiek in de weg staan. Help jij ze om bij elkaar te komen in de uitdagende levels van deze levendige puzzelgame?

 • Christmas: Color and Decorate
  Spelen
  Christmas: Color and Decorate
  674 keer gespeeld

  Kom alvast in de kerstsfeer! Er zijn vier tekeningen om te verfraaien in Christmas: Color and Decorate

  Er zijn tekeningen van de kerstman, kerstbomen, sneeuwpoppen en meer. Gebruik je fantasie terwijl je dit grappige kerstspelletje speelt. Zo kun je de kerstman een paars pak geven, de sneeuwpop oranje verven en meer! Er is ook een downloadoptie als je de afbeelding wilt opslaan om met je vrienden en familie te delen. 

  Back to School: Coloring Book en Coloring Book: Shopkins zijn nog twee coole kleurspelletjes die je uit kunt proberen!  

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een kleur te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om de kleur in een van de tekeningen te gebruiken.  

  Over de spelontwikkelaar 

  Christmas: Color and Decorate is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  7235 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Schmink
  Spelen
  Schmink
  1027 keer gespeeld

  Het is tijd voor de trendy meid van deze make-overgame om een gloednieuwe look te ontwerpen! Ze wil wat gave make-up uitproberen in combinatie met lekker gekke schmink. Ook zijn er een heleboel stijlvolle outfits die ze een keertje wil aantrekken.

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  1086 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  4210 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Zandtekening
  Spelen
  Zandtekening
  1073 keer gespeeld

  Je naam in het zand schrijven of een vlugge tekening maken is dolle pret. Nu kan je dat ook thuis doen met deze virtuele tekengame. Laat je fantasie de vrije loop. Je kan altijd opnieuw beginnen met een druk op de golfjesknop.

 • Rollercoaster Creator
  Spelen
  Rollercoaster Creator
  167755 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen achtbanen en verzamel de munten in alle levels!

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  5150 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  4868 keer gespeeld

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  9360 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  10040 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  6969 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Rollercoaster Creator 2
  Spelen
  Rollercoaster Creator 2
  28827 keer gespeeld

  Deze achtbanen zijn alleen voor echte waaghalzen...

 • Dierentuindieren: kleurboek
  Spelen
  Dierentuindieren: kleurboek
  3008 keer gespeeld

  In dit gave inkleurspelletje kun je vijf verschillende dieren versieren. Verf een leeuw groen of geef een zebra maar wat paarse strepen! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  5667 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  79200 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  5660 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Live Line
  Spelen
  Live Line
  816 keer gespeeld

  Je hebt een vaste hand en een scherp oog nodig om het laatste level van Live Line te halen. Stel je vaardigheden op de proef!   

  Live Line is een uniek en heel uitdagend puzzelspelletje. Vernietig de ballen in elk level met de inkt uit de magische pen. De inkt stuitert over het scherm op basis van de lijnen die je hebt getekend. Klinkt eenvoudig, toch? Nou, het is weliswaar zo geleerd, maar lang niet zo makkelijk gedaan! 

  Line Puzzle en Roll the Ball zijn nog twee vaardigheidsspelletjes die je op het puntje van je stoel zullen houden! 

  Speluitleg 

  Het doel van Live Line is om in elk level met behulp van de inkt uit een magische pen een groep ballen te vernietigen. De lijnen die je creëert komen tot leven en stuiteren over het scherm, maar kijk uit! Als de inkt een zwarte bal raakt, tegen de boven- of onderkant van het scherm botst of een zwarte bal raakt, zul je weer helemaal opnieuw moeten beginnen. 

   Spelbediening

  • KLIK EN HOUD DE LINKERMUISKNOP INGEDRUKT om een lijn te tekenen. 
  • LAAT DE KNOP los om de lijn te tekenen en de ballen te vernietigen.
 • Hallo kinderen: kleuren met nummers
  Spelen
  Hallo kinderen: kleuren met nummers
  5663 keer gespeeld

  Er zijn een heleboel schattige dieren die je in kan kleuren in deze te gekke online game. Je kan zelfs in- en uitzoomen terwijl je alle witte pixels met allerlei verschillende kleuren opvult.

 • Happy Valentine's Day Coloring Book
  Spelen
  Happy Valentine's Day Coloring Book
  460 keer gespeeld

  Jij kunt Valentijnsdag elke dag van het jaar vieren! Er zijn vier snoezige plaatjes om te versieren in Happy Valentine’s Day Coloring Book

  Je kunt teddyberen, een puppy, valentijnskaarten en meer inkleuren. Maar hoeveel van de gekleurde potloden ga jij gebruiken in dit valentijnsdagspelletje? Wil je zien hoe de puppy eruitziet als hij in een paarse kleur is veranderd? En wat dacht je van een groene valentijnsdagkaart? 

  Back to School Coloring Book en Fun Kids Coloring Book zijn nog twee geweldige kleurspelletjes

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om gekleurde potloden en meer te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken terwijl je elke tekening versiert.  

   

 • Badkamer Kleurplaat
  Spelen
  Badkamer Kleurplaat
  672 keer gespeeld

  Kleur dit grappige plaatje zo mooi mogelijk in.