Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Toilet Rush

Toilet Rush is een grappig puzzelspelletje waarin je routes moet tekenen om de kids naar het toilet te laten lopen. Ze moeten heel dringend naar de WC, dus zorg ervoor dat ze niet tegen elkaar op botsen, anders gaat het helemaal mis!

Hoe speel je Toilet Rush?

Meerdere kids moeten tegelijk plassen in dit spelletje... en de nood is hoog! Niemand kan wachten! Kun jij ze allemaal naar de juiste WC-hokjes sturen? Zorg dat ze elkaar niet onder de voeten lopen?

Trek een lijn van elk personage naar een van de WC’s en zorg dat ze elkaar niet in de weg lopen. De lijnen mogen elkaar wel kruisen, zolang de personages niet tegen elkaar op botsen terwijl ze op het hokje af sprinten. Als ze elkaar voor de voeten lopen dan gaan ze namelijk met elkaar op de vuist en gaat het helemaal mis!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Houd de knop ingedrukt en trek een lijn van het personage naar de WC
  • Laat los om te stoppen met tekenen
  • Bereikt je lijn de WC niet, dan verdwijnt hij als je de muisknop loslaat

Speel meer gratis online spelletjes zoals Toilet Rush

Je kunt nog meer van dit soort puzzels vinden op onze verzamelpagina met tekenspelletjes. Probeer bijvoorbeeld Egg Adventure of het grappige spelletje DOP: Draw One Part.

Wie is de maker van Toilet Rush?

Toilet Rush is gemaakt door Hihoy.

Wanneer werd Toilet Rush voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 23 januari 2024.