Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Parking Way

Het spel Parking Way biedt een leuke verzameling mini puzzels waarin je één of meerdere auto's tegelijk moet parkeren. Plan een route voor iedere auto en zorg dat ze nergens tegenaan botsen!

Hoe speel je Parking Way?

Om de puzzels te voltooien, moet je de auto's naar de juiste parkeerplaats sturen. De kleur van de auto moet overeenkomen met de kleur van de grote letter 'P' in het parkeervak.

Teken een lijn van de auto naar de parkeerplaats en zorg ervoor dat je onderweg elke ster aanraakt. Bij levels met meerdere auto’s maakt niet uit welk voertuig de sterren pakt, zolang je ze aan het einde van de rit allemaal hebt verzameld.

De routes die je voor elke auto tekent, mogen elkaar kruisen. Waar je wél goed op moet letten is dat de auto's niet op elkaar inrijden. Als het je niet lukt om alle sterren te verzamelen, of als je per ongeluk een botsing veroorzaakt, kun je gewoon een nieuwe lijn tekenen om de oude te vervangen. De auto’s starten opnieuw, en je kunt meteen zien of de nieuwe route beter is.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen, of teken op touchscreen apparaten met je vinger
  • Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt om een lijn van de auto naar de juiste parkeerplaats te trekken

Speel games die lijken op Parking Way

Kijk voor meer breinbrekers zoals deze game op onze verzamelpagina met puzzelspelletjes.

Bij onze parkeer spelletjes vind je ook andere 2D puzzels met auto's, zoals het spel Park Me. Ook kun je er een leuk aanbod aan 3D-spellen vinden, waarin je door de stad kunt rijden en auto's, vrachtwagens en andere voertuigen kunt parkeren. Zoals Car Parking City Duel, om maar een voorbeeld te noemen.

Wie is de maker van Parking Way?

Parking Way is gemaakt door 2Play. 

Wanneer werd Parking Way voor het eerst uitgebracht?

Deze parkeer game is uitgebracht op 3 oktober 2023.