Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Sort Parking

Sort Parking is een sorteerspelletje waarin je de gekleurde auto's naar de juiste parkeerplaatsen moet verplaatsen.

Hoe speel je Sort Parking?

Sorteer de auto's op kleur. Verplaats elke auto naar de juiste parkeerplaats tot er vier van dezelfde soort achter elkaar in een rijtje staan. Tik op een auto en tik vervolgens op een van de kolommen om erheen te rijden en de auto daar te parkeren.

Elke auto kan een lege kolom in rijden, maar auto’s kunnen niet vlak voor een auto die een andere kleur heeft worden geparkeerd. In iedere kolom kunnen maximaal vier auto's worden geparkeerd. Je kunt niet in een kolom parkeren die al helemaal vol is.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer online games die lijken op Sort Parking

Als je deze sorteerpuzzel leuk vindt, dan vind je de soortgelijke spelletjes Sorting Sorcery en Sort Sand Puzzle misschien ook wel leuk. Of snuffel eens rond in onze volledige verzameling puzzelspellen en denkspelletjes.

Wie is de maker van Sort Parking?

Sort Parking is gemaakt door Sink Inc.

Wanneer werd Sort Parking voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 27 december 2023.