Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sorting Sorcery

Sorting Sorcery is een magische sorteerpuzzel met 50 uitdagende levels. Het spel speelt zich af in de opslagkamer van een school voor magie. Help de heksen en tovenaars hun paddenstoelen, kristallen en andere mysterieuze ingrediënten voor spreuken en toverdrankjes te ordenen.

Hoe speel je Sorting Sorcery?

De voorwerpen in de oude houten kast liggen allemaal door elkaar op de verschillende planken. Als de nieuwe archivaris van occulte rariteiten is het jouw taak om de voorwerpen in de opslagkamer van het kasteel netjes te sorteren en op de juiste planken te leggen.

In elk level kun je drie sterren scoren. Des te sneller je alles sorteert, des te beter je score. Je kunt een voorwerp naar een lege plank verplaatsen of naast een gelijk voorwerp plaatsen. Maar let op: er passen maximaal 4 voorwerpen op één plank, en je kunt niets verplaatsen naar een plank die vol hangt met stoffige spinnenwebben.

Om je te helpen moeilijkere levels te voltooien kun je twee bonussen vrijspelen en gebruiken:

  • De knop met het spinnenweb erop maakt één stoffige plank schoon
  • De knop met het klokje erop vult de resterende tijd op de klok aan

Zet je sorteerhoed op en ga aan de slag met het schoonmaken van al deze mysterieuze toverspullen!

Spelbesturing

  1. Tik op een voorwerp om het op te pakken
  2. Tik op een plank om het voorwerp daar neer te zetten

Speel games die lijken op Sorting Sorcery

Vind je deze sorteerpuzzel leuk, probeer dan ook eens Sand Sort Puzzle en Zen Sort Parking Puzzle uit ons aanbod. Of ga direct naar ons puzzel spelletjes overzicht om nog meer leuke games te vinden.

Misschien vind je ook wel iets dat je leuk vindt bij onze verzameling spelletjes met magie als thema.

Wie is de maker van Sorting Sorcery?

Sorting Sorcery is gemaakt door Azerion Casual Games.

Wanneer werd Sorting Sorcery voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 18 januari 2024.