Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jewel Royal Saga

Verwissel steeds twee fonkelende edelstenen in Jewel Royal Saga en blaas hele cascades van match-3 combinaties van het speelbord. Kun jij in elk level het doel behalen voordat je beurten op zijn?

Hoe speel je Jewel Royal Saga?

In dit elegante en eenvoudige match-3 spel is het de bedoeling dat je telkens drie of meer van dezelfde edelstenen op een rij legt. Dit doe je door twee edelstenen die vlak naast elkaar liggen van plek te laten wisselen. Bovendien moet deze wissel ook direct een geldige match-3 combo opleveren.

In elk level moet je een specifieke opdracht voltooien. Zo moet je bijvoorbeeld alle glazen stenen breken, binnen één minuut een bepaald aantal punten behalen, lantaarns verzamelen, of bepaalde edelstenen pakken.

De opdracht wordt altijd aan het begin van het level getoond. Ook zie je de opdracht terug in het paneeltje boven het speelbord.

Als je een rijtje of andere combo weet te maken met maar liefst 4 of 5 gelijke gems, dan levert dat verschillende soorten bommen op. Ook zetten die je nog over hebt aan het einde van het level veranderen in bommen die over het speelbord uitgestrooid worden. Zo kun je aan het einde van het level nog veel extra punten binnenslepen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en sleep een edelsteen naar een aangrenzend vakje om twee gems om te wisselen

Andere games die lijken op Jewel Royal Saga

Dit spel behoort tot het genre tile-matching games. Vind je dit soort spelletjes leuk om te spelen, bekijk dan onze volledige verzameling match-3 games

Op die verzamelpagina vind je bovendien ook allerlei leuke spelvarianten. Bijvoorbeeld met een bord met zeshoekige vakjes. Of een matching-spel met een grappige verhaallijn in plaats van losse levels, zoals het mooie Tropical Merge.

Wie is de maker van Jewel Royal Saga?

Jewel Royal Saga is gemaakt door Inlogic Software. 

Wanneer werd Jewel Royal Saga voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 2 oktober 2023.