Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sand Sort Puzzle

Kijk of je alles bij elkaar kunt zoeken in Sand Sort Puzzle. Lukt het jou om al het gekleurde zand in de juiste potten te krijgen in dit uitdagende online spelletje?

Elke pot bevat een of meer verschillende kleuren zand. Jij moet ze naar verschillende potten verplaatsen totdat ze allemaal bij elkaar passen en er bloemen uit ontspruiten in dit puzzelspelletje. Er zijn ook verschillende soorten planten en achtergronden die je kunt kopen met de munten die je verdient.

Hoe speel je Sand Sort Puzzle?

Sand Sort Puzzle is een vaardigheidspelletje waarin je verschillende kleuren zand naar potten verplaatst tot er bloemen uit groeien. Je hoeft elke pot maar met één kleur zand te vullen. Al het roze zand moet bijvoorbeeld in één pot.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om potten te selecteren. 

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens.

  1. Sort Hoop
  2. Pretty Tiles 
  3. Crocword 
  4. Hex Takeover

Wie is de maker?

Sand Sort Puzzle is gemaakt door 2play.