Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Pretty Tiles

Maak je klaar om alles bij elkaar te zoeken in Pretty Tiles. Er zijn veel dingen om met elkaar te combineren in dit ontspannende puzzelspelletje.

In tegenstelling tot soortgelijke puzzelspelletjes, is er geen tijdslimiet om je zorgen over te maken. Je kunt in je eigen tempo spelen terwijl je zeilboten, kersen, camera's en meer bij elkaar zoekt. Lukt het jou om alle items op het bord bij elkaar te zoeken?

Hoe speel je Pretty Tiles?

Pretty Tiles is een relaxt combinatiespelletje. Klik op de zeilboten, fruit en andere items op het bord en ze worden toegevoegd aan het rek onderaan het scherm. Zodra je drie identieke hebt verzameld, verdwijnen ze. Kijk of je in elk level alle stenen bij elkaar kunt zoeken.

Spelbediening

  • KLIK MET DE LINKS op de stenen terwijl je ze een voor een van het bord verwijdert.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer leuke online spelletjes? Check dan deze. 

  1. Fish Story
  2. Fruit Connect 2
  3. Mergest Kingdom
  4. Percia Prince Dash

Wie is de maker?

Pretty Tiles is gemaakt door toplay.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!