Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Merge Push

Mix en combineer de cijfers in Merge Push. Hoe lang kun jij dit intense puzzelspelletje blijven spelen?

Je krijgt te maken met een schijnbaar oneindig aantal genummerde kubussen die gestaag naar de onderkant van het scherm bewegen. Zoek een rij om elke kubus in te passen terwijl je dit razendsnelle puzzelspelletje speelt. Als ze een kubus met hetzelfde nummer raken, smelten ze samen om één grote kubus met een hoger cijfer te vormen.

Hoe speel je Merge Push?

Kijk hoe lang je door kunt gaan in dit spannende rekenspelletje. Bepaal waar je een reeks genummerde kubussen op het bord wil plaatsen terwijl ze samensmelten met andere kubussen met hetzelfde cijfer. Jouw doel? De hoogste score behalen en zo lang mogelijk voorkomen dat ze de onderkant van het scherm bereiken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de kubussen in de rijen te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog vier coole online spelletjes om uit te proberen.

  1. 10x10 Gems Deluxe
  2. Birds vs. Blocks
  3. 2048 Merge
  4. Drop n Merge

Wie is de maker?

Merge Push is gemaakt door 2play.