Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Birds vs Blocks

Verzamel zoveel mogelijk vogels in het casual spelletje Birds vs Blocks. Zoek de weg van de minste weerstand terwijl je door de blokken knalt. 

Dit puzzelspelletje vereist behendgheid en focus. Bestuur je rij van vogeltjes. Voeg nieuwe vogels toe door de stippen met de hoogste cijfers op te pakken. 

Hoe speel je Birds vs Blocks?

Rijen stenen blokkeren je pad. Dit vaardigheidsspelletje heeft het volgende voor je in petto: Op elke steen staat een nummer dat aangeeft hoeveel vogels er geofferd moeten worden om door de blokken te breken. Zwenk en knal door het blok met het laagste nummer. Als je geen vogels meer hebt, is het over en uit. 

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de vogels te bewegen
  • RAAK het scherm aan en SWIPE om de vogels te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, probeer de volgende online spelletjes dan ook eens:

  1. Draw Climber
  2. Mergest Kingdom
  3. Interstellar Run
  4. Crowd City 3D

Wie is de maker?

Birds vs Blocks is gemaakt door Freak X Apps.