Spellen met kunstwerken

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  17445 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  8271 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  4074 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • Perfect Girl Creator
  Spelen
  Perfect Girl Creator
  4230 keer gespeeld

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  15863 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  30088 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Kleurboek met dinosaurussen
  Spelen
  Kleurboek met dinosaurussen
  269 keer gespeeld

  In dit online inkleurspel kun je allerlei dinosaurussen versieren. Teken de afbeeldingen na of laat je fantasie de vrije loop, net als een jagende dinosaurus! Ontwerp voor deze superschattige hagedissen allerlei te gekke stijlen met een hele reeks waanzinnig gave kleuren.

 • Slijmmaker 2
  Spelen
  Slijmmaker 2
  31214 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar ook een kliederboel! In deze knotsgekke simulatiegame maak je virtuele versies, zonder dat je helemaal vies wordt. In de keuken staan alle benodigde ingrediënten al op je te wachten.

 • Maak een Huis
  Spelen
  Maak een Huis
  9459 keer gespeeld

  Bouw je eigen huis!

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  3230 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • Doodle God
  Spelen
  Doodle God
  3099 keer gespeeld

  Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.

 • Maak een auto-simulatie
  Spelen
  Maak een auto-simulatie
  9870 keer gespeeld

  Ontwerp een voertuig en test op enkele unieke tracks in dit 3D-race- en simulatiespel. Kun je een duinwagen ontwerpen die over het oppervlak van Mars kan rijden? En wat vind je van een auto die door een gevaarlijk labyrint tegen een berg op kan manoeuvreren?

 • Create a Ride 2
  Spelen
  Create a Ride 2
  7487 keer gespeeld

  Kies een auto en pimp hem naar je eigen smaak.

 • Kleurboek: getekende olifanten
  Spelen
  Kleurboek: getekende olifanten
  1589 keer gespeeld

  Laat je fantasie de vrije loop bij de tekeningen van dikhuiden die je te wachten staan in dit online inkleurspel. Geef de olifanten een heleboel schitterende kleuren en zorg ervoor dat ze stralen.

 • Een eigen sapjesbar
  Spelen
  Een eigen sapjesbar
  205 keer gespeeld

  De naam zegt het al: open een sapjesbar waar zelfs de grootste sterren graag gezien willen worden!

 • Cake Pops Maker
  Spelen
  Cake Pops Maker
  223 keer gespeeld

  Betreed een magisch koninkrijk waar een leuke bakuitdaging je te wachten staat! Het is bijna tijd om een paar geweldige lekkernijen te bakken in Cake Pops Maker

  Wil je eerst een regenboogcake of een trendy taart maken in dit bakspelletje? Alle ingrediënten staan klaar om te worden gebruikt. Je kunt beginnen door de taartmix in de kom te doen voordat je verse melk, eieren en andere dingen toevoegt. Er zijn ook een heleboel verschillende manieren waarop je elke lekkere en supersnoezige taart kunt versieren. 

  Zoek je nog meer geweldige bakspelletjes? Speel dan ook eens Cake Design en Papa's Scooperia

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de ingrediënten en meer te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken terwijl je elke taart versiert.

  Over de spelontwikkelaar 

  Cake Pops Maker is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  305999 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  5667 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Epic Trains 3
  Spelen
  Epic Trains 3
  9267 keer gespeeld

  Bouw een imperium op het spoor in dit simulatiespel. Verzamel je treinen en gebruik ze om olie en andere goederen te transporteren of laat je onderdompelen in een scenario dat zich afspeelt in steden over de hele wereld.

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  41062 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • Ollie Goes to School
  Spelen
  Ollie Goes to School
  749 keer gespeeld

  Ollie genoot van een lekker dutje toen zijn baasje besloot om hem naar school te sturen. Help jij het superschattige konijntje in dit hilarische online spel om zich voor te bereiden op een heel lange dag? Je moet hem worteltjes voeren, aankleden, zijn rugtas inpakken en nog veel meer!

 • Create Your Blossom Tree
  Spelen
  Create Your Blossom Tree
  24 keer gespeeld

 • Magic Touch
  Spelen
  Magic Touch
  139 keer gespeeld

 • Evo
  Spelen
  Evo
  151 keer gespeeld

  Dit is een primitieve planeet. Uit de oertijd zelfs! Wie weet kun jij deze plek tot leven brengen in dit epische 3D-simulatiespel. Doe alsof je God bent en verbeter het klimaat van de planeet, ontwikkel het landschap en creëer nieuwe en spannende levensvormen.

 • Buat Merk Kosmetik Sendiri
  Spelen
  Buat Merk Kosmetik Sendiri
  379 keer gespeeld

 • Creatures Alchemist
  Spelen
  Creatures Alchemist
  28 keer gespeeld

  De Shee is een van de beroemdste wetenschappers ter wereld, maar dat betekent niet dat hij geen stagiair nodig heeft. Kun jij hem helpen met het ontwerpen van allerlei nieuwe soorten Norns in dit unieke simulatiespel?

 • Doodle God: Rocket Scientist
  Spelen
  Doodle God: Rocket Scientist
  868 keer gespeeld

  Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.

 • Terug naar school: katten inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: katten inkleuren
  418 keer gespeeld

  Met deze grappige en gave inkleurgame kun je alvast wennen voor wanneer je terug naar school moet. Hoe ga jij al deze superschattige poesjes versieren?

 • Super Flippy Knife
  Spelen
  Super Flippy Knife
  1884 keer gespeeld

  Met messen spelen is levensgevaarlijk in het echte leven maar dolle pret in dit waanzinnige online spel. Gooi dit mes in de rondte en probeer tientallen te gekke combinaties en andere manoeuvres te maken.

 • Doodle Creatures
  Spelen
  Doodle Creatures
  1180 keer gespeeld

  Ontdek alle mysteries van genetische splitsing in een geavanceerd laboratorium. Creëer coole nieuwe dieren en zorg ervoor dat hun DNA juist gecodeerd is in dit wetenschappelijke mobiele spel.

 • Kitten Village
  Spelen
  Kitten Village
  1025 keer gespeeld

 • Kleurboek: schattige baby's
  Spelen
  Kleurboek: schattige baby's
  16 keer gespeeld

  Hoe versier jij alle superschattige baby's in dit online inkleurspel? Je kunt ze oranje of paars maken of een totaal andere kleur geven!

 • Doodle farm
  Spelen
  Doodle farm
  475 keer gespeeld

  Wat ga jij maken in deze betoverende puzzelgame? Je moet er allerlei dingen met elkaar combineren en matchen. Ga naar deze virtuele boerderij waar je ontdekt hoe je bloemen en andere planten kan laten groeien en steeds indrukwekkendere creaties ontwerpt.

 • Free Rider HD
  Spelen
  Free Rider HD
  865 keer gespeeld

  In dit online spel zijn gamers uit de hele wereld samengekomen om levels te ontwerpen en tegen elkaar te racen. Maak racebanen of probeer die eindstreep te behalen. Je kunt ook vette prestaties winnen door te spelen en mooie dingen te ontwerpen.

 • Terug naar school: beren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: beren inkleuren
  606 keer gespeeld

  Hoe decoreer jij al deze schattige beren? Gebruik een hele reeks kleuren en vul hun wereld met jouw fantasieën in deze online inkleurgame.

 • Trek een lijn
  Spelen
  Trek een lijn
  1708 keer gespeeld

  Kan jij binnen de lijntjes blijven in deze online puzzelgame? Probeer met een enkele lijn alle puntjes van de tekeningen met elkaar te verbinden. Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten!