• Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  303728 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  40462 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  25891 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Slijmmaker 2
  Spelen
  Slijmmaker 2
  21126 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar ook een kliederboel! In deze knotsgekke simulatiegame maak je virtuele versies, zonder dat je helemaal vies wordt. In de keuken staan alle benodigde ingrediënten al op je te wachten.

 • Sew Pucca
  Spelen
  Sew Pucca
  15175 keer gespeeld

  Maak de mooiste naaikunstwerkjes met Pucca en haar vriendinnen.

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  11664 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Epic Trains 3
  Spelen
  Epic Trains 3
  8906 keer gespeeld

  Bouw een imperium op het spoor in dit simulatiespel. Verzamel je treinen en gebruik ze om olie en andere goederen te transporteren of laat je onderdompelen in een scenario dat zich afspeelt in steden over de hele wereld.

 • Maak een auto-simulatie
  Spelen
  Maak een auto-simulatie
  8600 keer gespeeld

  Ontwerp een voertuig en test op enkele unieke tracks in dit 3D-race- en simulatiespel. Kun je een duinwagen ontwerpen die over het oppervlak van Mars kan rijden? En wat vind je van een auto die door een gevaarlijk labyrint tegen een berg op kan manoeuvreren?

 • Maak een Huis
  Spelen
  Maak een Huis
  7160 keer gespeeld

  Bouw je eigen huis!

 • Create a Ride 2
  Spelen
  Create a Ride 2
  7117 keer gespeeld

  Kies een auto en pimp hem naar je eigen smaak.

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  6798 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Slapende prinses: wrede look
  Spelen
  Slapende prinses: wrede look
  5646 keer gespeeld

  Deze prinses is meestal ontzettend braaf, maar vandaag trekt ze de stoute schoenen aang. Ze wil er namelijk uitzien als een schurk uit een verhalenboek. Help haar om een wrede jurk te maken in dit grappige online spel.

 • Little Alchemy 2
  Spelen
  Little Alchemy 2
  4694 keer gespeeld

  Combineer de elementen aarde, wind en meer om nieuwe voorwerpen te maken en laat je verrassen door de resultaten in dit magische online spel.

 • Perfect Girl Creator
  Spelen
  Perfect Girl Creator
  3859 keer gespeeld

  Can you create a fantastic new look for this girl? She needs some help with her makeup and she has no clue what outfit to wear. You can also change the color of her eyes and more in this makeover game for girls.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  2917 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • Doodle God
  Spelen
  Doodle God
  2701 keer gespeeld

  Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.

 • Kleur je huisdier
  Spelen
  Kleur je huisdier
  1805 keer gespeeld

  In deze kleurgame kan je allerlei soorten gekke huisdieren ontwerpen. Benieuwd hoe een paars poesje eruit ziet? Wat dacht je van roze exemplaar of een mix van allerlei felle kleuren? Je kan zelfs je eigen tekeningen ontwerpen en ze daarna inkleuren!

 • Super Flippy Knife
  Spelen
  Super Flippy Knife
  1712 keer gespeeld

  Met messen spelen is levensgevaarlijk in het echte leven maar dolle pret in dit waanzinnige online spel. Gooi dit mes in de rondte en probeer tientallen te gekke combinaties en andere manoeuvres te maken.

 • Trek een lijn
  Spelen
  Trek een lijn
  1547 keer gespeeld

  Kan jij binnen de lijntjes blijven in deze online puzzelgame? Probeer met een enkele lijn alle puntjes van de tekeningen met elkaar te verbinden. Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten!

 • Doodle Creatures
  Spelen
  Doodle Creatures
  1151 keer gespeeld

  Ontdek alle mysteries van genetische splitsing in een geavanceerd laboratorium. Creëer coole nieuwe dieren en zorg ervoor dat hun DNA juist gecodeerd is in dit wetenschappelijke mobiele spel.

 • Doodle God: Rocket Scientist
  Spelen
  Doodle God: Rocket Scientist
  782 keer gespeeld

  Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.

 • Doodle God: Good Old Times
  Spelen
  Doodle God: Good Old Times
  713 keer gespeeld

  De tekengod is weer bezig met een van zijn vreemde projecten. Kun jij samen met hem in zijn mystieke werkplaats de elementen combineren? Je kunt zelfs een tsunami maken!

 • Kitten Village
  Spelen
  Kitten Village
  677 keer gespeeld
 • Terug naar school: beren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: beren inkleuren
  509 keer gespeeld

  Hoe decoreer jij al deze schattige beren? Gebruik een hele reeks kleuren en vul hun wereld met jouw fantasieën in deze online inkleurgame.

 • Doodle God Blitz
  Spelen
  Doodle God Blitz
  397 keer gespeeld

  Deze vrolijke god heeft een grote klus voor de boeg. Kun jij hem helpen met het creëren van allerlei coole dingen voor deze prachtige wereld?

 • Doodle farm
  Spelen
  Doodle farm
  384 keer gespeeld

  Wat ga jij maken in deze betoverende puzzelgame? Je moet er allerlei dingen met elkaar combineren en matchen. Ga naar deze virtuele boerderij waar je ontdekt hoe je bloemen en andere planten kan laten groeien en steeds indrukwekkendere creaties ontwerpt.

 • Buat Merk Kosmetik Sendiri
  Spelen
  Buat Merk Kosmetik Sendiri
  379 keer gespeeld
 • Olivia's magische drankjeswinkel
  Spelen
  Olivia's magische drankjeswinkel
  339 keer gespeeld

  Olivia gaat een winkel die volledig aan magische drankjes is gewijd openen. Maar ze loopt achter op schema en kan jouw hulp wel gebruiken bij de voorbereidingen op de openingsdag. Kan jij haar helpen om te kiezen welke ingrediënten ze voor haar klanten moet kopen in deze ontzettend magische managementgame?

 • Picknicken met Pou
  Spelen
  Picknicken met Pou
  336 keer gespeeld

  Pou wil gaan picknicken in het park, maar wat moet hij allemaal meenemen?

 • Terug naar school: katten inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: katten inkleuren
  323 keer gespeeld

  Met deze grappige en gave inkleurgame kun je alvast wennen voor wanneer je terug naar school moet. Hoe ga jij al deze superschattige poesjes versieren?

 • Safari-chefkok
  Spelen
  Safari-chefkok
  212 keer gespeeld

  Deze creatieve chefkok gaat op een culinaire kruistocht die hem naar alle uithoeken van de wereld zal brengen! Ga met hem mee en stel een paar te gekke maaltijden samen voor allerlei schattige dieren in deze leuke en grappige puzzelgame. Hij heeft jouw hulp dringend nodig bij het voeren van toekans, leeuwen en nog veel meer!

 • Evo
  Spelen
  Evo
  151 keer gespeeld

  Dit is een primitieve planeet. Uit de oertijd zelfs! Wie weet kun jij deze plek tot leven brengen in dit epische 3D-simulatiespel. Doe alsof je God bent en verbeter het klimaat van de planeet, ontwikkel het landschap en creëer nieuwe en spannende levensvormen.

 • Magic Touch
  Spelen
  Magic Touch
  139 keer gespeeld
 • Een eigen sapjesbar
  Spelen
  Een eigen sapjesbar
  131 keer gespeeld

  De naam zegt het al: open een sapjesbar waar zelfs de grootste sterren graag gezien willen worden!

 • Fantastic Contraption
  Spelen
  Fantastic Contraption
  120 keer gespeeld

  Vind een apparaat uit dat je van A naar B brengt (en nee, het hoeft niet altijd in een rechte lijn).

 • Free Rider HD
  Spelen
  Free Rider HD
  117 keer gespeeld

  In dit online spel zijn gamers uit de hele wereld samengekomen om levels te ontwerpen en tegen elkaar te racen. Maak racebanen of probeer die eindstreep te behalen. Je kunt ook vette prestaties winnen door te spelen en mooie dingen te ontwerpen.