Decoratie Spelletjes

 • Prinsessen: goede voornemens
  Spelen
  Prinsessen: goede voornemens
  3654 keer gespeeld

  Het is een nieuw jaar en deze prinsessen proberen het jaar in te luiden met een aantal goede voornemens. Kun jij ze helpen bij het bijhouden van hun favoriete modetrends en meer in deze online game voor meiden?

 • Prinses: poppenhuis
  Spelen
  Prinses: poppenhuis
  3076 keer gespeeld

  Dit prinsesje gaat vandaag haar poppenhuis opnieuw inrichten, maar eerst heeft ze wat nieuwe kleren nodig. Kun jij een outfit voor haar uitkiezen in dit leuke versierspel?

 • Meesterbakker
  Spelen
  Meesterbakker
  22845 keer gespeeld

  De klanten van deze banketbakkerij zijn behoorlijk veeleisend en ongeduldig. Kun jij perfecte toetjes maken waardoor ze weer helemaal vrolijk worden in dit uitdagende simulatiespel? Zet er wel vaart achter want ze hebben haast.

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  9030 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • My New Town
  Spelen
  My New Town
  7042 keer gespeeld

  Maak je eigen dorp, stad, ruimtebasis of onderwaterwereld in dit leuke inrichtspel!

 • Ellie en Annie: het poppenhuis
  Spelen
  Ellie en Annie: het poppenhuis
  5150 keer gespeeld

  Deze twee zussen ontwerpen hun eigen poppenhuis. Help ze om meubels, decoraties en veel meer uit te kiezen in dit leuke meidenspel.

 • Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  Spelen
  Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  6627 keer gespeeld

  Een aantal van je favoriete helden en schurken hebben duidelijk verschillende manieren om Valentijnsdag te vieren. Je kan je vast wel voorstellen dat boosaardige koninginnen en superschurken geen grote fans zijn van de feestdag, terwijl prinsessen en ridders er helemaal dol op zijn. In dit online ontwerpspel ontdek je hun erg unieke kijk op de meest romantische dag van het jaar.

 • Bananensplittaart: Sara's kookcursus
  Spelen
  Bananensplittaart: Sara's kookcursus
  8216 keer gespeeld

  Sara heeft vandaag zin in iets zoets. Kun jij samen met haar deze superlekkere taart maken?

 • Princesses Truth or Dare
  Spelen
  Princesses Truth or Dare
  11660 keer gespeeld

  Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

 • Prinsessen in Kerstmisland
  Spelen
  Prinsessen in Kerstmisland
  2290 keer gespeeld

  Deze prinsessen hadden er geen idee van dat ze op een magisch avontuur gingen toen ze buiten gingen sleeën. Nu bevinden ze zich in het betoverde koninkrijk in Kerstmisland waar een groepje elven dringend hun hulp nodig heeft bij de voorbereidingen voor de kerstvakantie! Deel de pret bij het zoeken naar vermiste cadeautjes en nog veel meer in dit feestelijke online spel.

 • Zelfgemaakt roomijs maken
  Spelen
  Zelfgemaakt roomijs maken
  5732 keer gespeeld

  Thuis roomijs maken kan heel leuk zijn maar het is een enorme uitdaging als je het nog nooit eerder hebt gedaan! Dit online kookspel toont hoe je aan de slag moet gaan. Je krijgt zelfs te zien hoe je ijshoorntjes maakt!

 • Een magische kerstmis met Eliza en Jake
  Spelen
  Een magische kerstmis met Eliza en Jake
  1986 keer gespeeld

  Eliza en Jake maken zich klaar om de feestdagen stijlvol te kunnen vieren. Doe met ze mee bij het bakken van kerstkoekjes, het kiezen van outfits en andere plezierige bezigheden in dit feestelijke online spel voor meisjes.

 • Zussen: kerstversiering in de woonkamer
  Spelen
  Zussen: kerstversiering in de woonkamer
  4671 keer gespeeld

  Deze twee zussen willen hun woonkamer opleuken met kerstversiering. Ga samen met hen op zoek naar verborgen voorwerpen voordat ze aan de slag gaan. Ze kunnen je hulp heel goed gebruiken.

 • Back to School: Locker Essentials
  Spelen
  Back to School: Locker Essentials
  1551 keer gespeeld

  Het nieuwe schooljaar is net begonnen! Vul het kluisje van dit online ontwerpspel met allerlei nuttige dingetjes, zoals linealen en kladblokken. Ook kun je allerlei gave spullen versieren, zoals pennennhouders en rugtassen.

 • Smakelijke brunchdag
  Spelen
  Smakelijke brunchdag
  2202 keer gespeeld

  Het is brunchdag in dit populaire café. De eigenaar is veel te laat en heeft je modetips nodig terwijl ze zich klaar maakt. Kun je haar helpen om een geweldige outfit samen te stellen voordat ze naar haar café gaat om een drukke ochtend te beginnen in dit aankleed- en simulatiespel?

 • Bedroom Decoration
  Spelen
  Bedroom Decoration
  7488 keer gespeeld

  Ontwerp je droomslaapkamer in dit coole spel!

 • Tina surfmeid
  Spelen
  Tina surfmeid
  623 keer gespeeld

  Het is tijd om te surfen! Kun jij Tina klaarstomen voor alweer een te gekke ochtend surfen bij haar favoriete strand in dit online spel? Ze zal de dag moeten starten met een vlug ontbijt.

 • Kerstboom versieren
  Spelen
  Kerstboom versieren
  473 keer gespeeld

  Deze drie meiden versieren hun kerstboom en ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Help ze om mooie lichtjes en slingers in de boom te hangen zodat ze heel snel klaar zijn in dit leuke meidenspel.

 • Ellie: online fotocompetitie
  Spelen
  Ellie: online fotocompetitie
  659 keer gespeeld

  Ellie is de uitdaging aangegaan om een fantastische en superstijlvolle foto te maken die ze op haar favoriete sociale media website kan delen. Kan jij haar helpen om een te gekke outfit te kiezen en de perfecte poseerplek voor de foto te vinden in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Prinses koetswasstraat
  Spelen
  Prinses koetswasstraat
  999 keer gespeeld

  Deze koets is een behoorlijk zooitje geworden tijdens de laatste reis van deze prinses. help je haar met opruimen in dit magische online simulatiespel?

 • Zomerse strandmode
  Spelen
  Zomerse strandmode
  210 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen geven een feest op het strand in dit aankleed- en ontwerpspel. Kun jij helpen met de voorbereidingen? De stoelen moeten worden klaargezet en ook de snacks mogen natuurlijk niet ontbreken. En als je klaar bent, kun je ze misschien ook nog even helpen met het uitkiezen van een outfit.

 • Cookie Mania
  Spelen
  Cookie Mania
  214 keer gespeeld

  Maak overheerlijke kerstkoekjes in dit leuke versierspel!

 • Glamfeest noodgeval
  Spelen
  Glamfeest noodgeval
  1448 keer gespeeld

  Dit hippe meisje heeft een modenoodgeval en ze is ook nog laat voor een feest. Kun jij haar helpen om snel alles op orde te krijgen in dit online make-over spel voor meiden?

 • Prinses: ijskoude fotosessie
  Spelen
  Prinses: ijskoude fotosessie
  68 keer gespeeld

  Gisteravond sneeuwde het en deze prinses wil graag een paar foto's nemen voordat alle sneeuw is gesmolten. Kan jij haar helpen om een te gekke outfit samen te stellen en een charmant winterlandschap te vinden zodat ze voor de foto kan poseren in dit online spel voor meisjes?

 • Eliza & Chloe's BFF-poolparty
  Spelen
  Eliza & Chloe's BFF-poolparty
  43 keer gespeeld

  Dit is meer dan alleen een aankleedspel, voor deze poolparty ben jij verantwoordelijk voor elk detail, van drankjes tot decor. Maak je er een kleurrijk bloemenparadijs van of houd je het strak en stijlvol? Het feest barst los zodra jij op 'Spelen' drukt.

 • Zomers modeplezier
  Spelen
  Zomers modeplezier
  62 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen willen de middag doorbrengen bij het zwembad. Ze organiseren een feest en hebben je hulp nodig bij de voorbereidingen. Help ze om alles te versieren en coole outifts uit te kiezen.

 • Prinsessen: pizzafeest
  Spelen
  Prinsessen: pizzafeest
  880 keer gespeeld

  Het is een saaie avond in het kasteel dus een pizzafeest zou de boel zeker opvrolijken in dit online kookspel voor meiden. Maar pas op, sommigen zijn niet al te dol op pittige tomatensaus en vinden niet alles lekker wat er op hun pizza wordt geserveerd.

 • Tevreden kat
  Spelen
  Tevreden kat
  3233 keer gespeeld

  Een kat tevreden houden is geen kattenpis. Ze kunnen zo temperamentvol zijn, of niet dan? Maar het enige dat deze wil is een lekker bad in dit online spel. Ze heeft een zware dag gehad en zit helemaal onder de modder. Kan jij helpen om haar weer schoon te wassen?

 • Speelgoedontwerper
  Spelen
  Speelgoedontwerper
  1529 keer gespeeld

  In dit online ontwerpspel kun je allerlei superleuk en grappig speelgoed in elkaar zetten. Ontdek zelf hoe een teddybeer met een hoorn van een eenhoorn of paarse vacht eruit ziet. Je kan zelfs een kat met een gewei of leeuwenstaart ontwerpen! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Pastelzomer voor meisjes
  Spelen
  Pastelzomer voor meisjes
  2101 keer gespeeld

  Dit modebewuste meisje ontwerpt haar geheel eigen coole stijl voor de zomermaanden. Ze houdt van lichte kleuren. Kun je haar een paar tips geven, terwijl ze nieuwe outfits samenvoegt en geniet van het seizoen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • BFFs: spijkerbroek met patchwork
  Spelen
  BFFs: spijkerbroek met patchwork
  2448 keer gespeeld

  Deze BFFs zijn dol op spijkerstof en willen allerlei spijkerbroeken met kleurig patchwork ontwerpen. Beleef samen met hen een leuke en modieuze middag in dit make-overspel voor meiden.

 • Jessica's Diary: Accidentally in Love
  Spelen
  Jessica's Diary: Accidentally in Love
  350 keer gespeeld

  Jessica heeft een spannende dag achter de rug. Een leuke jongen op een motor heeft haar beschermd tegen een groep pestkoppen. Schrijf samen met Jessica haar dagboek vol in dit gratis online spelletje.

 • Bruidsvlechten
  Spelen
  Bruidsvlechten
  875 keer gespeeld

  Deze bruid heeft het zo druk gehad met de voorbereidingen voor haar bruiloft dat ze vergeten is om naar de kapper te gaan! Kun jij haar snel een handje helpen zodat ze nog op tijd is voor de ceremonie in dit schattige online spel voor meiden?

 • Handige meiden: Jessie's ijskar
  Spelen
  Handige meiden: Jessie's ijskar
  636 keer gespeeld

  Jessie’s ijskar is vernield. Wie doet nou zoiets? Help haar om de kar te repareren en schoon te maken in dit leuke simulatiespel.

 • Prinsessen: grappige tassen
  Spelen
  Prinsessen: grappige tassen
  17 keer gespeeld

  Deze stijlvolle prinsessen gaan op zoek naar te gekke nieuwe tassen. Maar eerst moeten ze een outfit uitzoeken in dit online spel voor meisjes. Kan jij ze helpen een beslissing te maken voordat ze allerlei grappige en gekke tassen uitkiezen, waaronder tassen die eruit zien als popcornbakjes en allerlei andere ontwerpen?

 • BFF-feest
  Spelen
  BFF-feest
  1033 keer gespeeld

  Het is feest voor deze BFF's. Kun jij ze helpen hun huis klaar te maken voor al hun gasten? Ze zullen een aantal coole outfits moeten kiezen voordat ze hapjes en drankjes bereiden. Kun jij ze helpen om schattige cupcakes en meer te maken voordat hun gasten komen in dit online aankleed- en ontwerpspel?

We hebben zo veel decoratie spelletjes dat je alles wat je kan verzinnen wel kan versieren. Van taarten tot eettafels tot slaapkamers. Je kan verven, meubels uitkiezen en zo je eigen unieke stijl toevoegen. We hebben ook spelletjes met leuke thema's, zo kan je bijvoorbeeld een eettafel, zitkamer en openhaard versieren met rood en groene kerstdecoraties. Of kies je favoriete poppenhuis in je favoriete kleur en voeg poppen en accessoires toe. Alles wat je kan verzinnen dat kan hier! Zelfs je eigen spullen versieren zoals een oogverblindende telefoon of iPod.

 

Veel van onze decoratie spelletjes zijn ontworpen met meisjes in gedachte. Kies uit verschillende kleuren roze, paars en nog meer terwijl je stijl toevoegt aan kamers, eten en andere spullen. Versier een taart met glazuur, hagelslag en kaarsjes of ontwerp een hele reeks aan voedsel zoals jij wil! Voor de jongere meisjes zijn er ook de bekende poppen zoals Polly Pocket om te versieren. Richt elke kamer in je huis in, voeg accessoires toe aan je telefoon en maak zelfs je eigen armbanden met onze decoratie collectie!