Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Garden

Solitaire Garden is een tripeaks solitaire spelletje waarbij je de speelkaarten van tafel moet spelen om de oude villa te renoveren. Dit spel heeft meer dan 800 levels met een leuke verhaallijn.

Je hebt net een oude villa geërfd met een prachtige tuin. Tenminste, dat moet het ooit geweest zijn. Zowel de tuin als de villa zien er nu uit alsof ze al tientallen jaren verwaarloosd zijn. En net nu je bent begonnen de villa op te knappen, probeert de achterbakse landeigenaar Egor je nieuwe huis van je af te pakken!

Speel de TriPeaks levels uit om sterren te verdienen, gebruik ze om de villa te renoveren en Egor's gemene plannetjes te stoppen.

Hoe speel je Solitaire Garden?

In dit spel helpt je vriendin Alice je op weg met een korte in-game tutorial en wat tips.

Het doel is om alle kaarten weg te spelen. Trek een kaart van de stapel en verplaats kaarten die een punt hoger of lager zijn naar de aflegstapel. Je kunt optellen of aftellen, en je kunt ook in het midden van de reeks zo vaak je maar wilt wisselen van richting en de andere kant op tellen.

Blijf kaarten weghalen totdat je geen kaarten meer aan de stapel kunt toevoegen. Trek dan een nieuwe kaart van de stapel om een nieuwe reeks te beginnen.

Je hebt maar een beperkt aantal kaarten in je voorraad, dus gebruik ze voorzichtig. Als je vijf kaarten achter elkaar weghaalt zonder een nieuwe kaart van je stapel te hoeven trekken, worden er bonuskaarten aan je voorraad toegevoegd.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik en sleep om de kaarten op te pakken en te verplaatsen

Speel games die lijken op Solitaire Garden

Vind je dit kaartspelletje leuk en wil je meer solitaire variaties proberen, bekijk dan ook even ons volledige overzicht van patience en solitaire spelletjes.

Je kunt ook veel andere mooie kaart- en TripPeaks-spellen van dezelfde maker vinden op onze SoftGames-pagina.

Wie is de maker van Solitaire Garden?

Solitaire Garden is oorspronkelijk ontwikkeld door SoftGames. Deze geüpdatete HTML5-versie van het originele spel is gemaakt door Agame. 

Wanneer werd Solitaire Garden uitgebracht?

Deze versie van het spel is uitgebracht op 13 september 2023.