Versierspelletjes

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  6539 keer gespeeld

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  24879 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  4659 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Schoenen ontwerpen
  Spelen
  Schoenen ontwerpen
  2524 keer gespeeld

  Deze designer is druk bezig met allerlei projecten en ze kan je hulp goed gebruiken. Kom naar haar studio en ontwerp de coolste schoenen in dit online designspel. En vergeet ook de sokken niet!

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  2342 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Meerminprinses en Eliza: online sterren
  Spelen
  Meerminprinses en Eliza: online sterren
  1719 keer gespeeld

  De meerminprinses en Eliza zijn bezig met de volgende updates voor hun favoriete social media app. Help jij ze om een paar gave outfits, wat te gekke make-up en nog veel meer uit te kiezen in deze aankleed- en ontwerpgame? Voordat ze de foto's online zetten, kan je ze ook versieren met waanzinnig gave virtuele stickers.

 • Liefdesalbum voor stelletjes
  Spelen
  Liefdesalbum voor stelletjes
  2109 keer gespeeld

  Dit stelletje is dolverliefd! Ze hebben besloten om hun relatie te vieren door samen een fantastisch fotoalbum te maken. Kan jij ze daarmee helpen in de studio waar ze het eerste portret voor hun foto laten maken? Je mag hun outfits, haarstijl en nog veel meer uitkiezen in deze online aankleed- en ontwerpgame!

 • Kunstige nagels
  Spelen
  Kunstige nagels
  3250 keer gespeeld

  Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met de verschillende soorten nagellak in deze prachtige nagelsalon. Vergeet alleen niet om je klanten eerst een manicure te geven in dit online make-overspel.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  5746 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  Spelen
  Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  743 keer gespeeld

  In deze online ontwerpgame kan je een geweldige engel of duivelse demon maken. Ontwerp ook een paar te gekke outfits voor ze die zowel superleuk als megabetoverend zijn.

 • Magische nagelstudio
  Spelen
  Magische nagelstudio
  1940 keer gespeeld

  Het is weer een drukke namiddag in deze magische nagelstudio. Kan jij de volgende klant helpen in deze online make-overgame? Ze wil graag een manicuur met nagellak die fonkelt als de sterren.

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  6672 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Kinderkamer versieren
  Spelen
  Kinderkamer versieren
  2214 keer gespeeld

  Deze slaapkamer ziet er nogal saai uit, al is het behang wel vrolijk! Kun jij wat leuke meubels en andere spullen uitkiezen in dit online ontwerpspel? Laat je fantasie de vrije loop!

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  1446 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Wonderbaarlijke heldinnenkast
  Spelen
  Wonderbaarlijke heldinnenkast
  2979 keer gespeeld

  De kast van deze superheldin barst van de waanzinnige outfits en accessoires. Maar het is er een gigantische rommel! Kan jij haar snel helpen om alles een plekje te geven in deze verborgen-objecten- en tijdmanagementgame? Ze heeft niet veel tijd voordat haar volgende avontuur begint.

 • Meesterbakker
  Spelen
  Meesterbakker
  22197 keer gespeeld

  De klanten van deze banketbakkerij zijn behoorlijk veeleisend en ongeduldig. Kun jij perfecte toetjes maken waardoor ze weer helemaal vrolijk worden in dit uitdagende simulatiespel? Zet er wel vaart achter want ze hebben haast.

 • Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  Spelen
  Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  6534 keer gespeeld

  De meiden in dit online spel gooien hun ontwerptalenten in de strijd voor een supergaaf project. Ze gaan een paar comfortabele outfits maken en daarna een paar lekkere dekentjes ontwerpen. Kun jij ze een paar adviezen geven zodat hun project een groot succes wordt?

 • Ice Slushy Maker
  Spelen
  Ice Slushy Maker
  13819 keer gespeeld

  In dit online simulatiespel kun je allerlei slushpuppies bereiden. Maak een lekker koud drankje met kiwi's, mango's, bosbessen en nog veel meer. Probeer ook een aantal virtuele ijsbakjes waarmee je ijsklontjes in de vorm van hartjes, diamanten en nog veel meer gave vormen kunt maken.

 • Baby Hazel: bruidsmeisje
  Spelen
  Baby Hazel: bruidsmeisje
  13086 keer gespeeld

  Baby Hazel wordt een bruidsmeisje! Maar dan moet ze er natuurlijk wel extra leuk uitzien...

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  941 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  Spelen
  Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  6055 keer gespeeld

  In deze online designgame bereiden Anna en haar vrienden zich voor om hun slaapkamers opnieuw in te richten. Kan jij ze helpen om te gekke nieuwe kussens, versieringen en nog veel meer gave dingen uit te kiezen? Ze willen dat hun slaapkamers mooi én comfortabel zijn!

 • Prinsessen: kawaii-uniforms
  Spelen
  Prinsessen: kawaii-uniforms
  2138 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te trappelen om de gaafste stijlen uit Japan uit te proberen en een paar nieuwe schooluniforms te ontwerpen! Help jij ze om een paar typische kawaii-outfits samen te stellen in dit aankleed- en ontwerpspel? Je mag hun kleding, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Prinsessen: missverkiezing
  Spelen
  Prinsessen: missverkiezing
  3836 keer gespeeld

  Deze missverkiezing gaat spoedig van start en er kan maar een prinses de hoofdprijs winnen! Welke prinses in deze aankleedgame zal dat worden ? Help ze om een paar te gekke stijlen te vinden waarmee ze de jury enorm imponeren.

 • Prinsessen: weddingplanners
  Spelen
  Prinsessen: weddingplanners
  4243 keer gespeeld

  Deze koninklijke bruiden hebben een aantal verschillende weddingplanners op het oog voor hun naderende ceremonies. Misschien ben jij er wel perfect voor? Laat je modetalenten maar eens zien in deze aankleed- en designgame in huwelijksstijl.

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  1240 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  55586 keer gespeeld

  Doe je badpak maar aan, vergeet de zonnebrand niet en leef je uit in de studio van Betsy.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  6966 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  3692 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Prinsessen: goede voornemens
  Spelen
  Prinsessen: goede voornemens
  3602 keer gespeeld

  Het is een nieuw jaar en deze prinsessen proberen het jaar in te luiden met een aantal goede voornemens. Kun jij ze helpen bij het bijhouden van hun favoriete modetrends en meer in deze online game voor meiden?

 • Prinsessen: nagelexperts
  Spelen
  Prinsessen: nagelexperts
  5589 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn dol op manicures. Kun jij ervoor zorgen dat ze echte nagelexperts worden in dit online make-overspel? Ze willen allerlei coole stijlen ontwerpen voor hun vriendinnen.

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spelen
  Baby Hazel Halloween Party
  2296 keer gespeeld

  Het is Halloween! Baby Hazel is uitgenodigd voor het feestje van Baby Bella. Maar eerst moet ze nog een outfit kiezen en haar kamer opruimen. Kies een kostuum en geniet van de spooktastische activiteiten met de kinderen.

 • Mijn boomhut inrichten
  Spelen
  Mijn boomhut inrichten
  6640 keer gespeeld

  Zo'n mooie boomhut heb je nog nooit gezien!

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  2818 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Studentenmeiden: lekker feesten
  Spelen
  Studentenmeiden: lekker feesten
  5488 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten voor deze meiden van de studentenvereniging. Het semester is voorbij, ze hebben hun laatste examens afgerond, en nu maken ze zich klaar om het te gaan vieren. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en accessoires te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Eliza's Wedding Planner
  Spelen
  Eliza's Wedding Planner
  2694 keer gespeeld

  Eliza wil dat haar trouwdag de mooiste dag van haar leven wordt en dus kan ze wel wat hulp gebruiken! Ze wil jou graag inhuren als weddingplanner in dit online simulatie- en ontwerpspel. Kun jij ervoor zorgen dat alles perfect verloopt? Kies haar jurk, help haar met haar make-up, maak de uitnodigingen en nog veel meer.

 • Een magische kerstmis met Eliza en Jake
  Spelen
  Een magische kerstmis met Eliza en Jake
  1960 keer gespeeld

  Eliza en Jake maken zich klaar om de feestdagen stijlvol te kunnen vieren. Doe met ze mee bij het bakken van kerstkoekjes, het kiezen van outfits en andere plezierige bezigheden in dit feestelijke online spel voor meisjes.