• Magische nagelstudio
  Spelen
  Magische nagelstudio
  1518 keer gespeeld

  Het is weer een drukke namiddag in deze magische nagelstudio. Kan jij de volgende klant helpen in deze online make-overgame? Ze wil graag een manicuur met nagellak die fonkelt als de sterren.

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  18066 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  2980 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  4726 keer gespeeld
 • Kunstige nagels
  Spelen
  Kunstige nagels
  2483 keer gespeeld

  Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met de verschillende soorten nagellak in deze prachtige nagelsalon. Vergeet alleen niet om je klanten eerst een manicure te geven in dit online make-overspel.

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  3212 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  2287 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  1651 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  8754 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  149 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Dinobotten graven
  Spelen
  Dinobotten graven
  2821 keer gespeeld

  Deze paleontoloog is op zoek naar kostbare dinosaurusbotten. In deze grappige educatieve game ga je met haar mee om er een paar op te graven. Kunnen jullie samen een paar dinoskeletten opgraven en ze terugsturen naar het museum?

 • Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  Spelen
  Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  6278 keer gespeeld

  Een aantal van je favoriete helden en schurken hebben duidelijk verschillende manieren om Valentijnsdag te vieren. Je kan je vast wel voorstellen dat boosaardige koninginnen en superschurken geen grote fans zijn van de feestdag, terwijl prinsessen en ridders er helemaal dol op zijn. In dit online ontwerpspel ontdek je hun erg unieke kijk op de meest romantische dag van het jaar.

 • Tuinontwerp
  Spelen
  Tuinontwerp
  482 keer gespeeld

  Deze tuin was eerst prachtig, maar hij is nu een grote puinhoop geworden. Kan jij hem opknappen en weer zoals vroeger later stralen in deze online simulatie- en ontwerpgame?

 • Kinderkamer versieren
  Spelen
  Kinderkamer versieren
  1580 keer gespeeld

  Deze slaapkamer ziet er nogal saai uit, al is het behang wel vrolijk! Kun jij wat leuke meubels en andere spullen uitkiezen in dit online ontwerpspel? Laat je fantasie de vrije loop!

 • Meesterbakker
  Spelen
  Meesterbakker
  20228 keer gespeeld

  De klanten van deze banketbakkerij zijn behoorlijk veeleisend en ongeduldig. Kun jij perfecte toetjes maken waardoor ze weer helemaal vrolijk worden in dit uitdagende simulatiespel? Zet er wel vaart achter want ze hebben haast.

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  797 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Zussen vieren Halloween
  Spelen
  Zussen vieren Halloween
  2002 keer gespeeld

  Het is Halloween en deze twee hippe zussen hebben haast! Kun jij ze helpen om snel wat kostuums uit te kiezen, geïnspireerd op hun favoriete fictieve personages? Ze willen zo snel mogelijk alle deuren langsgaan maar weten niet wat ze moeten aantrekken.

 • Strand inrichten
  Spelen
  Strand inrichten
  9541 keer gespeeld

  Maak van dit kale stuk zand een schitterend zon-, zee-, en strandparadijs!

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  54976 keer gespeeld

  Doe je badpak maar aan, vergeet de zonnebrand niet en leef je uit in de studio van Betsy.

 • Ellie: lifestylefotograaf
  Spelen
  Ellie: lifestylefotograaf
  3018 keer gespeeld

  Ellie's lifestyleblog wordt steeds populairder. Ze wil nog snel even een paar foto's maken voor haar volgers. Kun jij haar helpen met het regelen van de fotoshoot in dit online spel?

 • Schoenen ontwerpen
  Spelen
  Schoenen ontwerpen
  2138 keer gespeeld

  Deze designer is druk bezig met allerlei projecten en ze kan je hulp goed gebruiken. Kom naar haar studio en ontwerp de coolste schoenen in dit online designspel. En vergeet ook de sokken niet!

 • Dierenopvang inrichten
  Spelen
  Dierenopvang inrichten
  14460 keer gespeeld

  Het is een drukte van jewelste, maar als je het goed doet, voelen alle diertjes zich er kiplekker.

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  867 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  Spelen
  Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  4669 keer gespeeld

  In deze online designgame bereiden Anna en haar vrienden zich voor om hun slaapkamers opnieuw in te richten. Kan jij ze helpen om te gekke nieuwe kussens, versieringen en nog veel meer gave dingen uit te kiezen? Ze willen dat hun slaapkamers mooi én comfortabel zijn!

 • Prinsessen: missverkiezing
  Spelen
  Prinsessen: missverkiezing
  3033 keer gespeeld

  Deze missverkiezing gaat spoedig van start en er kan maar een prinses de hoofdprijs winnen! Welke prinses in deze aankleedgame zal dat worden ? Help ze om een paar te gekke stijlen te vinden waarmee ze de jury enorm imponeren.

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  1097 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Meiden repareren het: Gwen's droomauto
  Spelen
  Meiden repareren het: Gwen's droomauto
  3044 keer gespeeld

  Gwens auto is een compleet wrak! Gelukkig zou ze in staat moeten zijn om hem te repareren in haar garage, maar ze heeft jouw hulp nodig! Blijf aan haar zijde terwijl ze alle schade repareert in deze online simulatiegame. Je kan ook een handje helpen om haar auto te wassen en hem te versieren met onwijs gave en superleuke stickers!

 • Prinsessen: nagelexperts
  Spelen
  Prinsessen: nagelexperts
  4319 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn dol op manicures. Kun jij ervoor zorgen dat ze echte nagelexperts worden in dit online make-overspel? Ze willen allerlei coole stijlen ontwerpen voor hun vriendinnen.

 • Liefdesalbum voor stelletjes
  Spelen
  Liefdesalbum voor stelletjes
  1593 keer gespeeld

  Dit stelletje is dolverliefd! Ze hebben besloten om hun relatie te vieren door samen een fantastisch fotoalbum te maken. Kan jij ze daarmee helpen in de studio waar ze het eerste portret voor hun foto laten maken? Je mag hun outfits, haarstijl en nog veel meer uitkiezen in deze online aankleed- en ontwerpgame!

 • Meerminprinses en Eliza: online sterren
  Spelen
  Meerminprinses en Eliza: online sterren
  1427 keer gespeeld

  De meerminprinses en Eliza zijn bezig met de volgende updates voor hun favoriete social media app. Help jij ze om een paar gave outfits, wat te gekke make-up en nog veel meer uit te kiezen in deze aankleed- en ontwerpgame? Voordat ze de foto's online zetten, kan je ze ook versieren met waanzinnig gave virtuele stickers.

 • Wonderbaarlijke heldinnenkast
  Spelen
  Wonderbaarlijke heldinnenkast
  2186 keer gespeeld

  De kast van deze superheldin barst van de waanzinnige outfits en accessoires. Maar het is er een gigantische rommel! Kan jij haar snel helpen om alles een plekje te geven in deze verborgen-objecten- en tijdmanagementgame? Ze heeft niet veel tijd voordat haar volgende avontuur begint.

 • BFFs: spijkerbroek met patchwork
  Spelen
  BFFs: spijkerbroek met patchwork
  2372 keer gespeeld

  Deze BFFs zijn dol op spijkerstof en willen allerlei spijkerbroeken met kleurig patchwork ontwerpen. Beleef samen met hen een leuke en modieuze middag in dit make-overspel voor meiden.

 • Studentenmeiden: lekker feesten
  Spelen
  Studentenmeiden: lekker feesten
  5052 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten voor deze meiden van de studentenvereniging. Het semester is voorbij, ze hebben hun laatste examens afgerond, en nu maken ze zich klaar om het te gaan vieren. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en accessoires te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  3676 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Trendy brillen ontwerpen
  Spelen
  Trendy brillen ontwerpen
  2008 keer gespeeld

  Deze vijf modieuze meiden zijn op zoek naar een nieuwe bril. Kun jij een mooi montuur voor ze ontwerpen in dit aankleed- en designspel? En als je klaar bent, kun je ze ook nog helpen met hun outfits!

 • Carley de koningin: leuke tatoeage
  Spelen
  Carley de koningin: leuke tatoeage
  915 keer gespeeld

  Carley's tatoeages hebben er voor gezorgd dat ze erg beroemd is geworden, want ze heeft ze in heel veel tijdschriften tentoon gesteld. Help jij haar met haar nieuwste ontwerp in deze online simulatiegame? Haar volgende tatoeage moet echt waanzinnig worden!