Muziek Spelletjes

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  68983 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  57388 keer gespeeld

  desc

 • Virtual Piano
  Spelen
  Virtual Piano
  33311 keer gespeeld

  Oefen je pianospeelvaardigheden met dit coole virtuele muziekinstrument. Schuif de octaven en andere niveaus voordat je je favoriete liedjes speelt. Je kunt zelfs het soort piano wijzigen dat je bespeelt met verschillende geluidseffectfuncties.

 • Virtual Keyboard
  Spelen
  Virtual Keyboard
  31625 keer gespeeld

  Kies je instrument en probeer de gekozen melodie te herhalen.

 • Vallen en rollen
  Spelen
  Vallen en rollen
  17849 keer gespeeld

  Vermorzel en verbrijzel die vermaledijde zombies!

 • Ulines
  Spelen
  Ulines
  14416 keer gespeeld

  Zal jij de meeste punten scoren in dit puzzelspel?

 • Drum Session
  Spelen
  Drum Session
  9146 keer gespeeld

  Klik op het drumstel of op je cijfertjestoetsen om te drummen.

 • Magic Tiles 3
  Spelen
  Magic Tiles 3
  8467 keer gespeeld

  Kun jij in het ritme blijven tijdens dit uitdagende online spel? Probeer de magische tegels bij te houden.

 • Nachtmuziek
  Spelen
  Nachtmuziek
  7845 keer gespeeld

  Frank is een beroemde muzikant die op het punt staat een uitverkocht optreden te geven. Natuurlijk is hij behoorlijk zenuwachtig. Kun jij ervoor zorgen dat hij goed voorbereid het podium op gaat in dit zoek- en vindspel?

 • American Girl: Tenney
  Spelen
  American Girl: Tenney
  7216 keer gespeeld

  Mattel is terug met een compleet nieuwe sensatie voor Amerikaanse meisjes: Tenney! Tenney is vastbesloten om muziek vanuit haar hart te maken en ze heeft jouw hulp nodig! Help haar de juiste akkoorden aan te slaan om over de hele wereld het publiek voor zich te winnen!

 • Prinsessen: zomerhits
  Spelen
  Prinsessen: zomerhits
  7061 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen denken terug aan alle leuke dingen die ze tijdens de zomer hebben gedaan in dit online spel voor meiden. Kun jij ze helpen met het kiezen van een coole outfit, het leukste zomernummer en het maken van een toffe foto?

 • Welke song past bij jou?
  Spelen
  Welke song past bij jou?
  6907 keer gespeeld

  Speel eens wat anders dan al die actiespelletjes. Ontdek welke song het beste bij jouw leven past. Het resultaat zal je verrassen!

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  6038 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Piano voor meerdere spelers
  Spelen
  Piano voor meerdere spelers
  5959 keer gespeeld

  Deel je muzikale vaardigheden met muzikanten en gamers uit de hele wereld. Speel samen een nummer op de interactieve piano of jam erop los.

 • The Voice Show
  Spelen
  The Voice Show
  5736 keer gespeeld
 • DJ Sonic Mixer
  Spelen
  DJ Sonic Mixer
  5721 keer gespeeld

  Altijd al de beste DJ ter wereld willen worden? Ga dan in de leer bij DJ Sonic in dit coole nieuwe spelletje! Vergeet niet om het geluid extra hard te zetten!

 • DJ-zussen
  Spelen
  DJ-zussen
  5101 keer gespeeld

  Deze twee zussen zijn DJ's en ze hebben vanavond een grote gig. Kun jij ze helpen om coole outfits uit te kiezen voordat ze het podium op gaan? Geef ze wat tips over hoe ze hun eerste nummer moeten inmixen in dit coole online spel voor meiden.

 • Pianotoetsen
  Spelen
  Pianotoetsen
  5053 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed en vooral hoe snel je kunt pianospelen. Zolang je de witte toetsen maar niet raakt!

 • Perfect pianospelen
  Spelen
  Perfect pianospelen
  4160 keer gespeeld

  Kun jij de toetsen op het juiste moment raken in dit uitdagende puzzelspel? Laat zien hoe muzikaal je bent en probeer geen noot te missen.

 • Singing Horses
  Spelen
  Singing Horses
  3614 keer gespeeld

  Deze paarden willen speciaal voor jou een liedje zingen.

 • Dierenpiano
  Spelen
  Dierenpiano
  2900 keer gespeeld

  Probeer samen met je pluizige vriendjes piano te spelen.

 • Designer Trends 3D
  Spelen
  Designer Trends 3D
  2373 keer gespeeld

  Geef je aankleedspellen een extra dimensie! Kleed 3D-modellen aan en laat ze lopen en dansen!

 • Popster Nina
  Spelen
  Popster Nina
  2107 keer gespeeld

  Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.

 • Silly Ways To Die: Party
  Spelen
  Silly Ways To Die: Party
  1983 keer gespeeld

  Deze kleine monstertjes rocken de pan uit, maar helaas is het podium waarop ze dansen ontzettend gevaarlijk. Kun jij voorkomen dat ze worden geëlektrocuteerd in dit ritmische muziekspel?

 • Piano Bar
  Spelen
  Piano Bar
  1900 keer gespeeld

  Als de juiste snaar weet te raken kun je het hart van de schoonheid aan de bar veroveren...

 • Christmas Magic Piano Tiles
  Spelen
  Christmas Magic Piano Tiles
  1676 keer gespeeld

  Can you carry a tune in this challenging music game that’s great for the Christmas season? Try to keep up with all of the colorful chords as they slide down the screen. If you miss a single note though, it’ll be game over!

 • Prinsessen: rockconcert
  Spelen
  Prinsessen: rockconcert
  1547 keer gespeeld

  Zijn ze prinsessen of rocksterren? Allebei! Help deze twee hardrock meiden om zich klaar te maken voor hun volgende concert in dit wilde aankleedspel voor meiden.

 • Celebs at the Music Awards
  Spelen
  Celebs at the Music Awards
  1477 keer gespeeld

  Deze twee beroemde en superstijlvolle celebrities presenteren vanavond een award tijdens de muziekawards. Ze willen natuurlijk een paar schitterende jurken en accessoires uitkiezen. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze aan moeten trekken voordat de ceremonie van start gaat in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Muziekregel 2
  Spelen
  Muziekregel 2
  1346 keer gespeeld

  Volg het ritme en doe je best om op het rechte pad te blijven in deze intense online game. Hoe ver schop jij het op elk van deze ingewikkelde routes? Je kan door een weide reizen, over een schitterend bergpad lopen, en nog veel meer!

 • Princess Juliet: Piano Lesson
  Spelen
  Princess Juliet: Piano Lesson
  1273 keer gespeeld
 • Rock Hero
  Spelen
  Rock Hero
  1196 keer gespeeld

  Lukt het jou om de maat houden en een rocklegende te worden in dit actierijke muziekspel? Druk op de knoppen, in de juiste volgorde, en maak coole nummers.

 • Cindy gaat naar een muziekfestival
  Spelen
  Cindy gaat naar een muziekfestival
  1045 keer gespeeld

  Een van de grootste muziekfestivals van het jaar staat op het punt om los te barsten, maar Cindy is er nog niet helemaal klaar voor. Kan jij haar helpen om vlug wat te gekke make-up en een perfecte outfit uit te kiezen in deze aankleedgame voor meiden?

 • Muzikale Simon
  Spelen
  Muzikale Simon
  1000 keer gespeeld

  Hoe snel krijg jij deze online versie van het klassieke memoryspel Simon onder de knie? Let op de knipperende knoppen en probeer ze binnen de tijd in de juiste volgorde in te drukken.

 • BFF: modieuze motorjacks
  Spelen
  BFF: modieuze motorjacks
  893 keer gespeeld

  Muziek, motoren en mode gaan goed samen in dit stijlvolle online aankleedspel. Kun jij deze coole meiden helpen met het kiezen van de muziek, outfits en accessoires voor hun motortrip?

 • Tina leert ballet
  Spelen
  Tina leert ballet
  810 keer gespeeld

  Tina wil graag ballerina worden. Doe met haar mee bij het oefenen van haar nieuwe bewegingen in dit betoverende geheugenspel. Kan jij Tina helpen om alle bewegingen perfect uit te voeren?

 • Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2
  Spelen
  Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2
  750 keer gespeeld

  Zet je luchtgitaar maar in de hoek en speel de sterren van de hemel met je toetsenbord!

Je hoeft niet meer honderden euros uit te geven aan een duur spel zoals Rock Band of Guitar Hero, maar nu kan je bij ons vanuit je luie stoel (en helemaal gratis) muziek spelletjes doen. We hebben allerlei muziek-uitdagingen, van traditionele instrumenten tot aan DJ-spellen. Wil je gitaar spelen? In onze spellen kun je binnen enkele seconden de vetste akkoorden en solo's uitvoeren. Of speel een drumstel en zorg voor de strakste beats. Of ben je meer van klassieke muziek? Dan kun je piano of viool proberen. In deze muzikale uitdagingen kun je meteen in een band spelen, of muzieklessen nemen. Als je wilt, kun je ook leren hoe je muzieknoten moet lezen. Of speel harde beats en word een professionele DJ. Je kunt nummers aan elkaar mixen en een dance-set creeëren. Sommige spellen zijn zoals Dance Dance Revolution, waarmee je met de pijltjestoetsen een dans moet nadoen. Onze muziek spelletjes hebben alle genres, zoals rock, pop, dance, jazz en techno!